Mazda jubilejas dienā pārdod rekordlielu jaunu auto skaitu 4

 
1.februāris 2007 9:14

Janvāra beigās par godu Mazda 75 gadu jubilejai tās oficiālais dīleris Latvijā „Inchcape Motors Latvia” rīkoja jubilejas svinības, piedāvājot svētku programmu klientiem un iespēju iegādāties Mazda par jubilejas cenām.

To izmantoja daudzi, un vienā dienā noslēgti 50 pirkuma līgumi, kas ir rekordliels skaitlis uzņēmumam un ievērojams cipars arī Latvijas mērogā.



To, kā izskatījās Mazda salonā, skatieties šeit »»
Automašīnu Mazda un Jaguar oficiālā dīlera „Inchcape Motors Latvia” (IML) direktors Juris Bogdanovičs stāsta, ka vislielākā interese bijusi par Mazda6 automašīnām - vienā dienā iegādāti 33 jauni auto, savukārt otro vietu ar 14 pārdotām mašīnām ieņem Mazda3.

„Tas, ka vislielākā interese būs par šiem auto modeļiem, mums nebija pārsteigums, jo arī pagājušajā gadā tie bija visiecienītākie. Bet Mazda 75 gadu jubilejas svinību dienā uzstādītais jaunu auto pārdošanas rekords – 50 mašīnas – ir vēl nebijis gadījums, kas ieies „Inchcape Motors Latvia” vēsturē,” uzskata J.Bogdanovičs.



Par godu nozīmīgajam notikumam Mazda6 modeļu klāsts ir papildināts ar jubilejas izlaiduma modeļiem. To cenas ir ievērojami zemākas, lai gan aprīkojuma līmenis ir augstāks kā šo pašu modeļu standarta versijai.

„Mūsu galvenais mērķis bija sarīkot svētkus tiem, kas jau brauc ar Mazda mašīnām, un viņu ģimenēm, kā arī šajā dienā, pazeminot auto cenas, sniegt iespēju to iegādāties tiem, kas līdz šim nevarēja izšķirties šim solim. Lielais apsveicēju un pārdoto auto skaits apliecina, ka esam sasnieguši mērķi un sagādājuši prieku gan esošajiem, gan arī potenciālajiem Mazda pircējiem,” jubileju vērtē IML mārketinga vadītāja Baiba Zvaigzne.

IML pērn strādāja ar vairāk nekā 15 miljonu latu provizorisko neto apgrozījumu un 285 tūkstošu latu provizorisko peļņu. IML direktors prognozē, ka šogad IML neto apgrozījums tuvosies 20 miljoniem latu. Uzņēmums pagājušajā gadā būtiski uzlaboja gan Mazda, gan Jaguar tirdzniecības rādītājus, un šogad plāno pārdot aptuveni 1000 Mazda un 40-50 Jaguar automašīnu.

„Inchcape Motors Latvia” dibinātājs un vienīgais tiešais īpašnieks ir Inchcape International Group BV, kas atrodas Amsterdamā (Nīderlande). „Inchcape Motors Latvia” atrodas „Inchcape Motors Finland Oy” tiešā pārraudzībā, kas ir ekskluzīvs  automašīnu marku Mazda, Jaguar un Land Rover importētājs Somijā, Latvijā, Igaunijā un Lietuvā.
 
Visi komentāri
 
224748. viesis 1.februāris 2007 13:31
0 0 Atbildēt

Pa godu lielajai jubilejai , shoriit , straujaa mazda3 , dzeltenaa kraasaa ,ar LATIO uzraxtu uz saaniem, staaveja nobeigusies pie Vieniibas gatves :D

224762. viesis 1.februāris 2007 17:41
0 0 Atbildēt

www.autonews.lv/gallery/228_0...75c07db43a.jpg

vot jums mazda. Tāpēc apbrīnoju, kāda velna pēc jābraukā ar nožēlojamām japaņu un korejiešu mašīnām! ;)

Modža

224776. viesis 1.februāris 2007 22:25
0 0 Atbildēt

Vai tad Land roveru eksklūzīvaīs dīleris līdz šim nebija Baltic Motors???

230704. viesis 1.aprīlis 2007 23:52
0 0 Atbildēt

domaajams tas nav mashiinas deelj, bet gan paargalviiga brauceeja deelj...:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti