Baltijas Apdrošināšanas Nams dubulto prēmiju apjomu 3

 
27.aprīlis 2007 9:23

Šā gada martā, salīdzinot ar aizvadītā gada martu, par 160 % palielinājās apdrošināšanas sabiedrības Baltijas Apdrošināšanas Nams pārdošanas apjomi.

Kopumā 2007. gada pirmajā ceturksnī parakstīto bruto prēmiju apjoms pieauga par 107%. Tādējādi kompānija kļuvusi par straujāk augošo apdrošināšanas sabiedrību Latvijā.

Martā parakstīto apdrošināšanas prēmiju apjoms sasniedza Ls 1,03  milj., kas ir par 160 % vairāk nekā 2006. gada martā. 2007. gada pirmajā ceturksnī Baltijas Apdrošināšanas Nama parakstīto bruto apdrošināšanas prēmiju apjoms sasniedzis Ls 2,17 milj., kas, salīdzinot ar aizvadītā gada tādu pašu laika periodu, ir par 107% vairāk.

Lielāko daļu – 61,29% no sabiedrības apdrošināšanas portfeļa – veido transportlīdzekļu brīvprātīgā KASKO apdrošināšana. Otrs pieprasītākais Baltijas Apdrošināšanas Nama pakalpojums ir OCTA apdrošināšana (18,87%), kuru kompānija ieviesa tikai aizvadītā gada nogalē. Tāpat vērā ņemams pieprasījums ir īpašuma un celtniecības apdrošināšanai.

„Straujais Baltijas Apdrošināšanas Nama pārdošanas apjomu pieaugums lielā mērā skaidrojams ar veiksmīgiem ieguldījumiem uzņēmuma attīstībā, sekmīgu pārdošanas politiku, kā arī apdrošināšanas tirgus izaugsmi,” skaidro Baltijas Apdrošināšanas Nama valdes loceklis Aleksejs Pečerica.

Vērtējot izaugsmi pa apdrošināšanas veidiem, šā gada pirmajā ceturksnī, salīdzinot ar aizvadītā gada tādu pašu laika periodu, visstraujāk pieaugušas parakstītās bruto prēmijas celtniecības visu risku apdrošināšanai (par 227%), KASKO apdrošināšanai (par 82%), kā arī celtniecības apdrošināšanai (par 67%)
 
Visi komentāri
 
233071. viesis 27.aprīlis 2007 9:29
0 0 Atbildēt

brīnums, ka nav uzrakstīts, ka strādā ar zaudējumiem :D

233074. viesis 27.aprīlis 2007 9:35
0 0 Atbildēt

x2 palielina ceņņiku = x2 pieauga apgrozijums :D :D :D :D

233185. viesis 29.aprīlis 2007 0:02
0 0 Atbildēt

BAN's ir OK. Pietiekami liela pieredze ar KASKO un varu teikt tikai to labaako.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti