Ātrākās riepas pasaulē – «P Zero The Hero»

 
29.maijs 2007 0:00

„Pirelli” riepas „P Zero The Hero” ir atzītas par ātrākajām masveidā ražotajām riepām pasaulē. Maksimālais ātrums, ko iespējams sasniegt ar jaunajām „P Zero The Hero” riepām, ir 370 km/h.

Ar „P Zero The Hero” izveidošanu „Pirelli” ir apsteidzis iepriekšējo līderī ātrāko riepu ražošanā „ContiSportContact 2 Vmax”, kas spēja izturēt ātrumu līdz 360 km/h. Pie tam, ja iepriekšējā līdera piedāvāto riepu maksimālais pieejamais izmērs bija R19, tad „P Zero The Hero” piedāvā arī R20 izmēra riepas, kas ir vajadzīgs tādām jaudīgām automašīnām kā „Bentley” un „Audi A8”. Ražojot jaunās „Pirelli” riepas, īpaša uzmanība pievērsta tam, lai tās varētu lietot visiem jaudīgāko auto modeļiem.



„Pirelli”, kas var lepoties ar ilgu pieredzi gan masveida riepu ražošanā, gan ražojot riepas speciāli autosportam, tagad ir izveidojis tehnoloģiski advancētāko produktu riepu ražošanas vēsturē, kas jau ir aizsācis jaunu revolūciju šajā jomā.

Jauno „P Zero the Hero” galvenā atšķirība ir pilnīgi jauna veida protektori. Pašas riepas ir veidotas pēc inovatīvas struktūras no futūristiska materiālu sakausējuma. Šobrīd šīs „Pirelli” riepas tiek aizsargātas ar pieciem patentiem, jo daudzas ražošanā lietotās tehnoloģijas un izmantotie materiāli ir inovatīvi.

Ar jauno riepu izveidošanu „Pirelli” vēlreiz apstiprina to, ka ir līderis „high-end” ražojumu jomā. Pēc jauno riepu izmēģinājuma braucieniem ar jaunākajiem un jaudīgākajiem GT automobiļiem, kvalificēti speciālisti apliecināja, ka šīs riepas spēj apmierināt visas prasības – tās ir ne vien izturīgas, piemērotas īpaši lielam ātrumam un sportiskas, bet arī garantē komfortablu un drošu braukšanu. Radītas, lai spētu tikt galā arī ar pašu jaudīgāko un ekstrēmāko automašīnu jaudu, „P Zero The Hero” garantē optimālu spēju sniegumu pat visprasīgākajiem braucējiem.

Oficiālais „Pirelli” un „Pirelli Key Point” tīkla pārstāvis Latvijā ir 1994. gadā dibinātā kompānija „Latakko”, kas savas pastāvēšanas laikā ir kļuvusi par Latvijas tirgus līderi riepu, akumulatoru un eļļu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības jomās. 2006. gadā „Latakko” apgrozījums pārsniedza 10 miljonu latu. Pašlaik kompānijā „Latakko” ir nodarbināti vairāk nekā 130 nozares profesionāļi.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti