Sākusies reģistrācija Vasaras kausa ceturtajam posmam

 
19.jūlijs 2007 8:44

Sākusies reģistrācija Vasaras kausa ceturtajam posmam, kas 4.augustā risināsies Liepājas rajona, Otaņķu pagasta Rudes kartodromā. Šajā trasē pirmo reizi Vasaras kausa dalībnieki viesojās pagājušajā sezonā.

Pēc posma no braucējiem tika saņemtas tikai lieliskas atsauksmes un tas, protams, nozīmēja, ka mēs tur atgriezīsimies.

Trase ir vairāk nekā vienu kilometru gara, tā ir plata un ātra, ar viltīgiem līkumiem! Drošības apsvērumu pēc trasē atkal tiks izvietoti roteri - šķēršļi, kas liks dalībniekiem bīstamākajās vietās samazināt braukšanas ātrumu.

Gan tie, kuri domā par dalību šajā posmā, gan visi interesenti bildes un rezultātus no pagājušā gada posma var apskatīt www.vasaraskauss.lv lapas sadaļās Galerija un Rezultāti. Kā jau minēts raksta sākumā - reģistrācija sacensībām ir sākusies un, protams, ir publicēts arī posma nolikums - sadaļā Nolikumi.



Atgādināšu kā notiek reģistrācija – reģistrējamies sacensībām, aizpildot pieteikuma formu www.vasaraskauss.lv. Atcerieties, ka šai reģistrācijai ir tikai informatīvs statuss. Pēc dalības maksas samaksāšanas dalībnieks tiek izņemts no reģistrācijas saraksta un ievietots atbilstošajā klasē, kas liecina, ka viņš ir apstiprinājis savu dalību sacensībām. Tiem, kuri maksā pēdējā brīdī un vēl pēdējā dienā pirms sacensībām mājas lapā redz, ka rīkotāji viņus nav pārvietojuši pie apstiprinātajiem dalībniekiem, vēlams uz posmu ņemt līdzi arī bankas vai internetbankas izdruku, kas apliecina, ka dalībnieks ir veicis dalības maksas pārskaitījumu. Tas saistīts ar to, ka, pa, laikam maksājumi aizkavējas un tiek saņemti tikai pēc sacensībām. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā jautājiet tos forumā, vai zvaniet. Uz tikšanos Rudē, 4.augustā!

Bet nu īsi atskatīsimies uz Vasaras kausa trešo posmu, kas risinājās Smiltenes sporta kompleksā „Teperis” 12.jūlijā. Sacensības notika lieliskos laika apstākļos un paralēli ar Smiltenes pilsētas svētkiem, iespējams ar arī tāpēc, skatītāju un dalībnieku skaits bija liels – tas, protams, priecē rīkotājus.
Ja izsakāmies precīzāk, uz sacensībām ieradušies bija vairāk nekā 70 dalībnieku, taču iepazīstoties ar trasi dažus pievīla tehnika, uz starta izgāja 70. Laiks bija silts, taču nebija neciešams karstums kā tas bija otrajā posmā, kas risinājās Jelgavas trasē, kad ārā bija 36 grādu temperatūra. Bija vējš, kas veldzēja gan braucējus, gan skatītājus, kā arī nedaudz mākoņu, kas aizklāja spožos saules starus. Pa laikam jau likās, ka uznāks pat lietus, bet dabas māte bija labvēlīga un lietus nelija.

Par pārsteigumiem šosezon parūpējies jaunpienācējs Jānis Kļaviņš, kas startē ar Mitsubishi Evo 6 automašīnu - viņš lielajā D klasē ir nopietni pamainījis pjedestāla sastāvu un sagādājis pamatīgas galvas sāpes šīs klases pārstāvim Jānim Slišānam, kas līdz šim bija līderis šajā klasē un uzvarēja Vasaras Kausa 2006 kopvērtējumā. Intriga gan šajā, gan pārējās klasēs ir, sekosim līdzi notikumiem un redzēsim, kā tie attīstīsies atlikušajos divos posmos.

„Tepera” trases mīļotājus varam iepriecināt, paziņojot, ka Vasaras kausa sezonas noslēguma posms notiks visu skolēnu svētku dienā – sestdien 1.septembrī Smiltenes sporta kompleksa „Teperis” kartingu trasē - tajā pašā kur tika aizvadīts lieliskais trešais posms.

Ar 3.posma rezultātiem un bildēm var iepazīties Vasaras kausa mājas lapās attiecīgajās sadaļās. Ja kāds vēlas padalīties ar savām fotogrāfijām vai videomateriāliem, lūdzu piesakieties rakstot e-pastu uz adresi: info@vasaraskauss.lv
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti