Aizputnieki jauno satiksmes dalībnieku sacensībās iegūst 3. vietu 1

 
13.septembris 2007 9:20

Latvijas komanda jauno satiksmes dalībnieku sacensībās Madridē ieguvusi trešo vietu un kausu. Pirmo vietu ieguvusi Serbijas komanda, bet otro – Čehijas komanda.

Jau ziņots, ka 3. septembrī četri aizputnieki devās uz Spānijas galvaspilsētu Madridi, lai pārstāvētu Latviju jauno satiksmes dalībnieku sacensībās, kurās piedalījās komandas no 25 Eiropas valstīm.

Četri labākie jaunie satiksmes dalībnieki, kuri devās uz Madridi, bija Arnita Lējēja, Linda Gundega Rungovska, Rihards Frīdenbergs un Deins Lagzdiņš.

Projekta kuratore Valda Kjaspere jau pirms izbraukšanas uz Madridi vērtēja, ka šī gada Latvijas sacensību uzvarētāji apliecinājuši ļoti augstu sagatavotības līmeni. „ Ne velti uzvarētāju četrinieks ir no komandas, kura šogad jauno satiksmes dalībnieku sacensību finālā jūnijā pārspēja citas ar 60 punktu pārsvaru.”

Šogad jauno satiksmes dalībnieku sacensības Latvijā notika 14. reizi. Maijā pirmais atlases posms risinājās Latvijas rajonos. Šogad forumā spēkus un zināšanas pārbaudīja aptuveni 2000 jauniešu jeb vairāk nekā 300 komandas vecumā no desmit līdz divpadsmit gadiem. Finālsacensībās piedalījās 200 bērni, no kuriem astoņi cīnījās par tiesībām pārstāvēt Latviju Eiropas līmeņa sacensībās.

Pagājušajā gadā Eiropas sacensībās Belgradā Latvijas komanda izcīnīja ceturto vietu. Līdz šim lielākos panākumus latvieši guvuši 2000. gada sacensībās Hanoverā, iegūstot otro vietu.
 
Visi komentāri
 
242776. viesis 13.septembris 2007 9:53
0 0 Atbildēt

vienmēr esmu teicis - Aizpute rullē!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti