Nedēļas nogalē slēgs satiksmi vairāku ielu posmos 3

 
18.oktobris 2007 10:06

Sakarā ar SIA “Lokšīrs” iesniegumu par rekonstrukcijas darbiem Jāņa Čakstes gatvē ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums.

Tajā noteikts, ka no 20. līdz 21.oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Jāņa Čakstes gatves 20 metru garā posmā no Lejupes ielas Bauskas ielas virzienā.



SIA “Lokšīrs” uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kas atrodas Jāņa Čakstes gatves slēgtajā posmā, transporta piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam un operatīvā transporta kustību.

Transportlīdzekļu satiksmi Jāņa Čakstes gatvē var atjaunot pirms rīkojumā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.



Sakarā ar SIA Skonto Būve iesniegumu par torņa celtņa demontāžas darbiem Elizabetes ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums, kurā noteikts, ka 20. un 21.oktobrī tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Elizabetes ielā, posmā no Tērbatas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai.

SIA Skonto Būve uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu.
Transportlīdzekļu satiksmi Elizabetes ielas slēgtajā posmā var atjaunot pirms rīkojumā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.
 
Visi komentāri
 
245390. viesis 18.oktobris 2007 15:25
0 0 Atbildēt

ļoti "veiksmīga" pirmā karte. Ne Bauskas ielas, ne Lejupes ielas. Man kā reiz jābrauc uz to rajonu, bet ielas tai rajonā pēc nosaukumiem nezinu, tādēļ nav ne mazākās poņas kur tas ierobežojums paredzēts.

245391. viesis 18.oktobris 2007 15:26
0 0 Atbildēt

Tak apskaties, cik vispār tā iela ir gara [lasi - īsa] un Lejupes iela ir laikam tik maza, ka google to nemaz neattēlo.

245401. viesis 18.oktobris 2007 19:11
0 0 Atbildēt

Paskatoties normālā kartē, ne tajā, kas te pielikta, secinam, ka Čakstes gatve un Lejupes iela ir Katalkalnā pie Daugavas.... nesaprotu kāpēc pielikta karte, aks galīgi neko neraksturo...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti