Aina Poiša un Māris Sloka saņem «Volkswagen Tiguan» 4

 
6.novembris 2007 8:57

Lai gan ļoti gaidīto mazo apvidus automobili Volkswagen Tiguan klienti sāks saņemt tikai 2008. gada sākumā, jau kļuvis zināms, ka vieni no pirmajiem pie simpātiskā auto tiks atraktīvais „Dziedi ar Zvaigzni” duets Aina Poiša un Māris Sloka.

Jaunais Volkswagen Tiguan savu Latvijas pirmizrādi piedzīvoja „Dziedi ar Zvaigzni” finālā, kad pirmos metrus ar auto veica šova vadītāja Iveta Feldmane. Pēc tam Tiguan atslēgas tika pasniegtas Volkswagen favorītiem šajā šovā Ainai Poišai un Mārim Slokam.



„Jaunais Volkswagen Tiguan ir auto optimistiskiem cilvēkiem, tādēļ gribējām to pasniegt Ainai Poišai un Mārim Slokam. Aina Poiša šova „Dziedi ar Zvaigzni” laikā ne tikai parādīja lielisku dziedātprasmes izaugsmi, bet arī ieguva skatītāju simpātijas ar neizsīkstošu optimismu un lielisku skatuves tēlu,” komentē Volkswagen importētāja Latvijā „Auto Group Baltic” reģionālais vadītājs Latvijā Andris Kulbergs. „Jau filmējot šova „Dziedi ar Zvaigzni” pašreklāmas, Aina Poiša ļoti atzinīgi izteicās par kabrioletu Volkswagen Eos, kādēļ secinājām, ka Volkswagen automašīnas viņai ļoti tīk. Arī šobrīd, kamēr zvaigžņu Tiguan vēl nav Latvijā, Volkswagen simpātijas varēs pārvietoties ar Eos kabrioletu.”

Pirmās Volkswagen Tiguan automašīnas pie dīleriem Latvijā varētu nonākt un uz testa braucieniem būt pieejamas decembra vidū, bet klienti pie Tiguan tiks ne ātrāk kā februārī. Jau šobrīd uz jaunajiem Volkswagen Tiguan Eiropā vērojams milzīgs pieprasījums un automobiļus iespējams saņemt tikai tos iepriekš pasūtot.

Volkswagen Tiguan sākotnēji tirgū tiks piedāvāts ar visu četru riteņu piedziņu un 140 zirgspēku 2,0 litru TDI dīzdeļdzinēju vai 1,4 litru TSI (150 ZS) benzīnmotoru. Pēcāk dzinēju klāstam pievienosies arī 170 un 200 zirgspēku jaudīgi benzīna dzinēji un 170 ZS dīzeļmotors. 2008. gada beigās būs pieejama arī Tiguan bāzes versija ar priekšējo piedziņu.


Auto Group Baltic,
Volkswagen importētājs Baltijā
 
Visi komentāri
 
246495. viesis 6.novembris 2007 9:35
0 0 Atbildēt

Katram pa Tiguan, vai uz abiem viens?

246504. viesis 6.novembris 2007 10:03
0 0 Atbildēt

Uz abiem viens un tikai uz gadu!

246513. viesis 6.novembris 2007 10:35
0 0 Atbildēt

vismaz cenu kategoriju iekš LV būtu minējuši.. a to skatīties uz DE cenām nav interesanti, tik un tā atšķirsies :(

246624. viesis 7.novembris 2007 7:01
0 0 Atbildēt

Lai noparkotos droši vien jābūt optimistam, kā arī lai kārtīgi atvilktu :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti