20. aprīlī Biķerniekos dragreisa sezonas atklāšana

 
17.aprīlis 2008 9:17

Baltijas ātrākās automašīnas 20. aprīlī pulcēsies Biķernieku sporta bāzē, lai pasākumā „Battery Drag Meeting 2008” pirmo reizi šajā sezonā oficiāli sacenstos par uzvarētāju tituliem un vērtīgām balvām.



Dragreisa sacīkstēm jau pieteikušās vairāk kā 100 automašīnas, to vidū arī ātrākie braucēji no Lietuvas un Igaunijas. Īpaši aicināti pieteiktie tiek motociklu braucēji, kuri varēs startēt divās klasēs – līdz 600 cm3 un virs 601 cm3.

Lai piedalītos sacensībās, visiem dalībniekiem līdz 18. aprīlim jāreģistrējas „on-line” reģistrācijā. Sacensību nolikums, informācija par licencēšanās kārtību, dienas plāns, reģistrācija, kā arī apstiprināto un reģistrēto dalībnieku saraksts žurnāla „Forsāža” mājas lapā.

Sestdien notiks dalībnieku dokumentu pārbaude un vienreizējo Latvijas Automobiļu Federācijas dragreisa licenču saņemšana, bet svētdien – automašīnu tehniskā apskate, treniņi, kvalifikācijas braucieni un, visbeidzot arī sacensību finālbraucieni.

19. aprīlī, Dokumentu pārbaude, vienreizējo licenču iegāde plkst. 12:00 – 18:00,
20. aprīlī
Tehniskā apskate 8:00 – 12:00,
Brīvie treniņi no 12.45,
Kvalifikācijas braucieni no 14.15,
Finālbraucieni no 16.30

Skatītājiem ieeja no plkst. 13:00. Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā www.bilesuserviss.lv un DUS „Statoil” visā Latvijā.

Braucienu starplaikos skatītājus un dalībniekus izklaidēs deju grupa „Aggressive”, kā arī sagaidāms pārsteigums no Latvijā pirmā sieviešu auto kluba „Babe Racing”. Īpašu drifta paraugstundu sniegs autosporta komanda „HGK Motorsports”.

Pēc finālbraucieniem paredzēts skaļš sacensību noslēgums – „Rubbers” riepu kūpināšanas šovs, kura uzvarētāju ar ovācijām un aplausiem noteiks paši skatītāji.

„Battery Drag Meeting” ir pirmais „Battery Cup” posms. Otrais posms notiks 6. jūlijā Jēkabpils lidlaukā, bet trešais – 3. augustā sporta kompleksā „333”.

Pasākumus organizē žurnāls „Forsāža” sadarbībā ar Latvijas Automobiļu federāciju, sacensību ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens „Battery”.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti