"Hyundai i30 Fastback" ierodas Latvijā; no 1.aprīļa visiem jauniem "i30" 7 gadu garantija (+ FOTO) 16

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 28.marts 2018 8:09

Latvijas dīleru centros ieradies Hyundai i30 Fastback – korejiešu ražotāja sportiskais modelis ar Fastback tipa virsbūvi. Taču daudz svarīgāka ziņa ir tā, ka pērkot jaunu i30 pēc 1.aprīļa tiek dota 7 gadu garantija bez nobraukuma ierobežojuma. Kuram vēl tā ir?

Salīdzinot ar i30 hečbeku sportiskais modelis ir par 115 mm garāks, sasniedzot 4455 mm, bet augstums ir par 30 mm mazāks (1425 mm). Labi pamanāma izliektā jumta līnija, agresīvāka dizaina priekšējais bamperis un radiatora reste. Automobilim uzstādīta stingrāka (par 15%) un 5 mm zemāka balstiekārta un 18 collu īpaša dizaina riteņu diski, kas pieejami tikai šim modelim.

Foto: iAuto.lv

Sākumā fastbeks būs pieejams ar litrīgu trīscilindru motoru, kas attīsta 120 Zs un 1,4 litru četrcilindru turbo, kas attīsta 140 Zs. Bāzes versijas motors tiks komplektēts ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, bet jaudīgākajam variantam par piemaksu varēs pasūtīt arī septiņu pakāpju robotizēto transmisiju. Vēlāk dzinēju paleti dažādos 1,6 litru dīzelis divās versijās – ar 110 un 136 Zs jaudu.

Foto: iAuto.lv

Atkarībā no izvēlētās komplektācijas Hyundai i30 Fastback aprīkojumā var būt 17 vai 18 collu riteņu diski, multimediju komplekss ar astoņu collu ekrānu, atpakaļskata kamera, divu zonu klimatkontrole, LED aizmugures lukturi, apsildāmi priekšējie sēdekļi, ceļazīmju atpazinējs, tālo gaismu asistents, lietus un aklās zonas sensori, parkošanās palīgs, asistents, kas brīdina par izbraukšanu no joslas un uzlabota kruīzkontrole, kas var palēnināt automašīnu līdz pilnīgai kustības pārtraukšanai un atkal uzsākt braukšanu.

Vācijā bāzes versijas cena sākas no atzīmes 22 200 eiro.

Latvijā bāzes cena ir 19 490 eiro.

Hyundai i30 izcīnīja "Latvijas Gada auto 2018" titulu.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
? 28.marts 2018 9:43
21 1 Atbildēt

Vienmēr kad atveru šo portālu, priekšā ir negatīvs šī imbiciāļa koments.

Tev dzīvē neiet vai kas, ka savu žulti izgāz komentos kaut kādā auto lapā?

kasinsh79 28.marts 2018 10:17
11 0 Atbildēt

Kā te viens ZB jau

P.S. Lielisks jaunums no Hyundai - 7 gadu garantija!

viencexperc 28.marts 2018 9:01
8 14 Atbildēt

Rakstīts - "...sportiskais modelis".

Varētu noprecizēt - kurā sportā? Es meklēju dažādos sportos - rallijā, formulā, krosā, "ovālā", lemānā...nekur neredzēju tādu i30. Pat hokejā es redzēju tikai škodu.

...

Atklāšu noslēpumu. Daudzi man prasīja - kas es esmu? Es beidzot nolēmu atbildēt. Es esmu neiroķirurgs. Es redzēju dažās filmās smadzeņu operācijas un pats galvenais - man ir uz katras rokas pa pieciem pirkstiem. Visiem nervu ķirurgiem tā ir.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti