Ko var redzēt izstādē "Auto 2018", iAuto video apskats (+ VIDEO) 16

 
Māris Ozoliņš, iAuto | 7.aprīlis 2018 9:55

iAuto piektdien izstaigā izstādi "Auto 2018" un te ir mūsu iespaidi.

Piektdien izstaigājām izstādes "Auto 2018", "Auto Exotica 2018", "Auto Mehānika 2018" un "Transports Tehnika 2018".

"Auto Mehānika 2018" un "Transports Tehnika 2018" ir profesionāļiem, turklāt lielu daļu aizņem mehu konkurss. Gan jau autoservisu īpašnieki un komerctransporta pārvaldītāji varēs atrast interesantus piedāvājumus.

"Auto Exotica" izstādes ekspozīciju var vērot speciāli uzbūvētā teltī. Forši, ka tur ir gaišs, bet vietas ir stipri maz. Lūk, neliels video ieskats:

Jauno auto sadaļa "Auto 2018" mums patika un ir pat ļoti atbilstoša Latvijas tirgum. Ir vērts aiziet, ja ir plāns iegādāties jaunu auto, jo daudziem ir īpašie cenu piedāvājumi, kuri darbosies arī pēc izstādes laika.

Ja vienkārši interesē auto, tad apskatīt pirms vēl ir ielās ir vērts Lamborghini Urus, facelift Ford Mustang un Renault Megane RS.

No specifiskiem auto mums patika GAZ un Mercedes-Benz krustojums, bruņumašīnu SISU GTP, uz 1953. gada bāzes tapušais Hudson Hornet louraideris.

Foto: iAuto.lv

Bruņumašīnu “SISU GTP” Foto: iAuto.lv

Atsevisķi vēlamies izcelt Porsche Cayman S, kurš piedalījās iepriekšējā gadā dzīvesstila rallijā Gumball 3000, kurš sākās tieši Rīgā! Interesants nav tik daudz pats auto, bet gan tā braucējs 34 gadus vecais zviedrs Mr Fun jeb Dāvids Pēšsons. Diemžēl viņam pirms vairākiem gadiem tika diagnosticēts vēzis un viņš pievērsās svam hobijam auto. Mr Fun izstādes laikā ir sastopams pie sava auto un ir ļoti jauks sarunu biedrs ar daudz tetovējumiem, tai skaitā, Gumball 3000 tetovējums u.c.

Mr Fun Foto: iAuto.lv

Bet galvenais, ka veiktā ķīmijas terapija, kā arī dažādu netradicionālu metožu pielietošana pēdējā apskatē ir devusi priecīgu vēsti, ka nāvīgā slimība ir izārstēta! Prieks un apsveicama ir Mr Fun stiprā griba un varēšana.

"Volkswagen Moller Auto Krasta" stendā bez maksas pieejams ikgadējais žurnāls "Latvijas Gada auto 2018".

Darbalaiks:
7. aprīlī 10.00–19.00
8. aprīlī 10.00–17.00

Biļešu cenas:
Ieejas biļete – 7 €
Pensionāriem, studentiem, skolēniem, invalīdiem – 4,50 €
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 15 €
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Autostāvvieta – 5 €

 

Foto: iAuto.lv

iAuto redaktors Māris Ozoliņš un talantīgais latviešu rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Redaktors 7.aprīlis 2018 14:26
14 1 Atbildēt

Beidz melot. Pie ši raksta tika dzēsts tavs komentārs, kur tu apvainoji sievietes, anonīmi un gļēvi tas arī parāda tavu būtību.

10.45 7.aprīlis 2018 10:54
10 0 Atbildēt

Ceru sagaidīt, ka kādreiz no saviem augstumiem nolaidīsies Audi, Mercedes un BMW, pietrūka Toyota, Hyundai, Kia, Alfa Romeo, kaut kā nepamanīju izslavēto un pašu jaunāko VW T-Roc - tam auto taču ir tik daudz individualizācijas iespēju - varēju izlikt kādu īpaši krāsņu eksemplāru, citādi visi VW tikai dzelteni un balti, gluži kā tādi lieldienu cālīši. Patika Lamborghini Urus, Mazda krosoveri, Dacia Duster (tikai no ārpuses), smago mašīnu stends, gribu atzīmēt arī krievu KAMAZ, kas ir progresējis, tomēr vēl gaismas gadu atstatumā no rietumniekiem. Ārpus halles ekspozīcija, manuprāt, nožēlojama - kur sevi tik cītīgi reklamējošais Volvo Truck?, piekabes, treileri, busiņi, furgoni, aprīkojums? - laukums tak pietiekoši ;liels... Un jā- vislielākais pieprasījums bija pēc, šķiet 3 vai 4 zilajos tērpos tērptajām meitenēm, kur jauni puiši ar viedtālruņiem pulcējās biezos slāņos

viencexperc 7.aprīlis 2018 12:22
7 16 Atbildēt

Kad es ievēroju, ka katrā konkursā "gada auto" speciāli tiek piešķirta kāda balva VW, bet ja VW var palikt bez balvas, tad tiek izdomāta jauna nominācija, lai VW būtu balva, un savu novērojumu uzrakstu, iauto.lv mani dzēš un saka, ka tā nav.

VW ir tik labs auto, ka vienmēr uzvar tāpēc, ka tas ir VW.

Bet tad kapēc žurnāls "gada auto" atrodas VW stendā? Turklāt - bez maksas?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti