VVD un “Latvijas Pasts” nevēlas maksāt par iebraukšanu Jūrmalā (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 2.aprīlis 2019 9:17

“Nav taisnīgi, ka par valsts noteikto uzdevumu izpildi mums ir jāpiemaksā!” Tā kārtējo gadu, Jūrmalā sākoties maksas caurlaižu režīmam, uzsver Valsts vides dienesta un uzņēmuma “Latvijas Pasts” pārstāvji. Gan vieniem, gan otriem iebraukšana nepieciešama darba vajadzībām, taču pašvaldība atļaujas nedod.

 
Visi komentāri
 
as 2.aprīlis 2019 9:40
5 0 Atbildēt

Labais! Diez Ātrajai palīdzībai un policijai, ugunsdzēsējiem Jūrmalas dome dod atļaujas?

Un jautājums, protams, kur novilkt robežu - Latvijas pasts pilda valsts pasūtījumu, DPD nē? Ceļu strādnieku kantori arī... zivju inspektori, gaisa satiskmes dispečeri, dzelzceļa darbinieki...kur ir robeža, kam jāmaksā?

WALA 2.aprīlis 2019 9:54
2 0 Atbildēt

OPearatīvie var bez maksas iebraukt. Bet citiem tiešām nav skaidrs kādēļ taisīt izņēmumus. Ja nepieciešams tad taisa attiecīgas izmaiņas valsts līmenī un tad Jūrmala iztiek kā var !

Vienīgi vai tikai nav tā ka iebraukšanas maksa nepilda tos mērķus kuru dēļ tā ieviestam un ka tik nav tā jāatceļ tieši tāpat kā V-Rīgā.

Freijers 2.aprīlis 2019 13:14
5 0 Atbildēt

Ir laiks šādas speciālais teritorijas vnk aizliegt likumiski, jo pagaidām par laimi viena Jūrmala ir precedents (kur vēl klāt A10 posms apved apkārt), bet kādreiz var sanākt tā, ka par iebraukšanu mazpisānos būs jābleķo - nu nav mums kkāda tur mazķeizaru konfederācija, kā arī brīva pārvietošanās ir Satiksmē ierakstīta

650 2.aprīlis 2019 14:08
9 0 Atbildēt

Nomest tos maisus Priedainē pie mentu būdas- lai varōnpilsētas pp paši iznēsā pa adresēm.

iJuris 2.aprīlis 2019 22:35
4 0 Atbildēt

Regulāri atgriezt visus sūtījumus ar atzīmi nav iespējama piekļuve/slēgta teritorija.

felix65 3.aprīlis 2019 12:46
0 0 Atbildēt

Nesaprotu, kā valsts pieļauj šito huiņu. Atradušies patvaldnieki! Ja jau dzīvojam pēc viduslaiku principiem, tad davai ejam virsū ar armiju, kura ir šaipus Gaujas un pakaram tagadējos vietvalžus.

Diivaina ziime... 4.aprīlis 2019 12:45
0 0 Atbildēt

Kas tik tizlas ziimes izdomaa?entree fee..maksas zona?vai tiesam latviesu satiksmes ministrijai patik visu sarezgit?....vai tiesam vienreiz nevar nemt piemerus no zviedrijas un norvegijas ziimeem?...zviedriem stokholmaa ir maksas vietas un ir uz zimes nauda atelota.kapeec mums viss ir ačgārni?...tie kas tās zīmes zīmē laikam nav izdomas..lai vienkarsam cilvekam labak saprast šīs zīmes!maksas ceļš pilsētā,šādi būtu jātulko zīmes un saprotoši būs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti