Uzlādes punktu kartē pirmā 100kW uzlādes stacija 7

 

Foto: Publicitātes attēls

BIMAB | 5.novembris 2019 14:54

Daudziem elektromobiļu lietotājiem jau zināmā, Latvijā vienīgā, SIA "Energolukss", 100kW uzlādes stacija sākot ar 2019.gada 1.novembri turpina darbību ilgtspējīgā veidā: uzlādes pakalpojumam noteikta maksa, un stacija atrodama uzlādes punktu kartē.

Uzlādes stacijai ir  trīs uzlādes punkti: CCS, CHAdeMO un Type 2. Izmantojot CCS un CHAdeMO, vienu e-auto var uzlādēt ar 100kW jaudu, savukārt, lādējot divus e-auto vienlaicīgi, 100kW jauda tiek proporcionāli sadalīta. Type 2 rozetes sniegtā jauda – līdz 22kW – nav atkarīga no uzlādes stacijai pieslēgto e-auto skaita. Maksa par uzlādi ir noteikta 0,22EUR/kWh apmērā: pirms uzlādes veikšanas blakus esošajā  SIA "Energolukss" birojā jāpaņem autorizācijas karti un pēc uzlādes turpat jānorēķinās. 

Publiski pieejama uzlādes punkta, sākot no parastās rozetes pieslēguma, datus uzlādes punktu kartē var ievietot jebkurš komersants vai publiska iestāde. Par datu ievietošanu Kartē ir jāsazinās ar biedrību BIMAB.

 
Visi komentāri
 
WALA 5.novembris 2019 15:39
2 0 Atbildēt

ļoti intresanti, ka bildē redzamā busa IZM53 degvielas tips = Dīzeļdegviela !!! Tipe elektro reklamējošs buss ar dīzeli ?!?!?

Laikam kaut kāds joks …, vai arī ši busa norādītais degvielas tips nemaz nav dīzelis, bet tad kas tad ir tas ko ieraksta par šādiem iekš CSDD bāzes ?!?!?

Nja 5.novembris 2019 16:14
2 1 Atbildēt

Nu IZM jau tiek piešķirts izmēģinājuma transportam. Mazums kas tur papīros rakstīts. Bet šis ir A. Dambja veidojums.

www.lsm.lv/raksts/zinas/...krinu.a258654/

Nja 5.novembris 2019 16:16
2 1 Atbildēt

A nu vispār vis tak te skaidrs, Dambis jau ņēma donoru un pārtaisija. laikam nav izietas visas setifikācijas tam verķim, lai var officiāli reģistrēt kā elektro. Tapēc vēl stāv ar oriģinālo Dīzeli, šasiju jau ņēma gatavu.

tā agn 6.novembris 2019 11:02
2 1 Atbildēt

Ejiet ratā ar tiem elektro auto,ja nav mašīnas,tad ar tādiem tik fermās sūdus vadāt uz vietas!

reku 7.novembris 2019 0:22
0 0 Atbildēt

Globālais process ir aizsācies un tur neko neizmainīt.Kādreiz teica nu i nafig to metāla cirvi,mūsu akmens cirvis ir tas labākais.

he 6.novembris 2019 13:21
0 0 Atbildēt

kaut kā neredzu adresi, kurā tad tas uzlādes punkts atrodas...

Arnis ET 7.novembris 2019 12:51
0 0 Atbildēt

Energolukss adrese

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti