Vakardiena Saulkrastos - veidojas sastrēgumi, piesardzības normas netiek ievērotas 38

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 29.marts 2020 8:56

Kopš rīta ceļā no Rīgas uz Saulkrastiem izveidojies automašīnu sastrēgums vairāku desmitu kilometru garumā, novēroja aģentūra LETA.

Automašīnu sastrēgums veidojas no Berģu "Depo" un stiepjas līdz aptuveni izbraukšanai no Baltezera. Ceļā uz Saulkrastiem sastrēgums uz Tallinas šosejas turpinās arī no Ādažiem līdz Gaujas tiltam, kur pieved ceļš no Carnikavas.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Saulkrastu novada domes sabiedrisko attiecību vadītāja Baiba Stjade, šodien Saulkrasti ir pārpildīti ar cilvēkiem. "Lielai daļai rīdzinieku Saulkrastos ir vasaras mājas, mazdārziņi, tādēļ, izmantojot labvēlīgos laika apstākļus, cilvēki masveidā ierodas pilsētā. Vakar vakarā bija pārpildīti visi vietējie pārtikas veikaliņi, ēstuves. Stāvlaukumi bija pilni ar automašīnām," situāciju raksturo Stjade.

Viņa stāstīja, ka pašvaldība tūrisma objektos ir izvietojusi informatīvus plakātus par piesardzības pasākumiem, arī pašvaldības sociālajos medijos izplatīti aicinājumi atturēties no iecienīto objektu apskates ārkārtējās situācijas laikā, taču cilvēki to diemžēl neievēro. "Vietējie cilvēki ir ļoti apzinīgi un neiet ārā no mājas, lai neriskētu ar savu un tuvinieku veselību," sacīja Stjade.

Viņa teica, ka Saulkrastu pašvaldības policijas darbinieki patrulē visās tajās pilsētas atpūtas un tirdzniecības vietās, kur šodien ir vislielākais cilvēku pieplūdums. Policisti skaļrunī iedzīvotājus brīdina ievērot divu metru attālumu vienam no otra, ka arī aicina ievērot valstī noteiktos ierobežojumus. 

Kā liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija, Saulkrastu novadā līdz šodienai vēl nebija konstatēts neviens saslimšanas gadījums ar Covid-19.

Kā vēstīts, no 13.marta līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

 
38 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kdbnw 29.marts 2020 9:27
33 3 Atbildēt

Nu un kur tad bija policija? Varēja ne tikai atgādināt par ārkārtas stāvokļa noteiktajiem ierobežojumiem, bet arī sodīt cilvēkus ar naudas sodiem - iespēja taču ir.

Kā zināms, tad lai vadītu aitu baru, sunim nevajag uzrunāt katru aitu - pietiek dažām iekost kājās un pārējās pašas sapratīs, kas darāms.

Tūnberga 29.marts 2020 9:19
17 1 Atbildēt

Slikti tas, ka visu apzinīgo cilvēku uzupurēšanās, paliekot mājās, ievērojot ieteikumus un izsargājoties no kontaktiem itin neko nedos, ja cilvēki rīkosies tā, kā vakar Saulkrastos

wons 29.marts 2020 10:38
13 9 Atbildēt

Ja nav valsts vadītājs tad tādas ir sekas

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti