Atsākušies ceļu remontdarbi. Skype saruna ar Jāni Langi (+ VIDEO) 5

 
iAuto | 10.aprīlis 2020 10:23

Šogad ceļu remontdarbi atsākušies agrāk nekā parasti. LVC valdes priekšsēdētājs Jānis Lange pastāsta par šī gada plāniem.

 
Visi komentāri
 
Kad būs? 10.aprīlis 2020 14:12
2 1 Atbildēt

Muldoņas!Kad reiz sataisīs ceļu pirms Velēnas,pašā Velēnā un aiz Velēnas!Riktīgi izsistas bedres,kuras nav pat iespējams apbraukt!Un ja jāmainās ar kādu mašīnu,no Gulbenes puses,tad jābrauc gandrīz vertikāli,metot krustus lai nesasit riepas vai nesalauž ritošo!Cik var to ciest!Pa to galu arī cilvēki maksā nodokļus!Esmu redzējis pat kā augšā uzsit asfalta gabalus,bet par laimi nebij aizmugurē mašīnu!

650 12.aprīlis 2020 0:15
0 0 Atbildēt

-pats apdzīvotās Vietas nosaukums skaidri norāda, ar kādu metodi visvieglāk un lētāk varētu aizdarīt šis bedres.Pļavā pie baznīcas vai mežā pa ceļam uz dtirzas st šī materiāla ir resurss ir teju neizsmeļams. JānisL labprāt palīdzēs,tāteikt,attālināti, pa skyipu.

Rr19 14.aprīlis 2020 11:17
0 0 Atbildēt

Parēķini, cik gadus bija jāgaida, kamēr sataisīja Bērzkroga galu, tikpat būs jāgaida, kamēr sataisīs Robežkalnu.

Gribētos atbildi no Jāņa Langes 10.aprīlis 2020 14:32
2 1 Atbildēt

Jālaiž labāk kaut vai igauņus ceļus taisīt,jo mūsējie pat pāris kilometrus taisa jau trešo gadu!!!Tas tā ir izbraucot no Gulbenes Balvu virzienā!Kauns!!!Un sākot no Sitas tilta li'dz Balviem ielāpi un izssistas bedres,ka liekas pa sliežu ceļu būtu labāk braukt!Tā ir,ar ko tad tā gala iedzīvotāji atšķiras?Visi taču maksājam nodokļus!

Cik var muldēt 10.aprīlis 2020 19:44
0 0 Atbildēt

P27 Gulbene - Velēna, it īpaši no pagrieziens uz Tirzas staciju līdz pagrieziens uz Lejasciems, cik ilgi šeit vēl būs jāmokās pa šo uzaudzēto ielāpu un bedru ieleju ? Nevis pirms iebraukšanas Gulbenē bija apļveida krustojums jābūvē , bet šajā ceļa posmā jāuzlej asfalts pa jaunu !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti