Tavs Auto TV kopā ar Sandu Dejus izmēģinna jauno FORD KUGA (+ VIDEO) 14

 
TAVS AUTO TV speciāli iAuto.lv | 11.janvāris 2021 9:01

Šī gada ievadā Ford mūs visus patīkami pārsteidza dzīvē atgriežot jau piemirsto modeļu nosaukumu PUMA! Mazais, sportiskais divu durvju sportinieks nu bija atdzimis jaunā veidolā un pārvērties par kompaktu četru durvju krosoveri ar sasodīti pievilcīgu dizainu. Pagāja vien pāris mēneši un FORD nolēma mūs vēlreiz pārsteigt!

Jaunā KUGA ir kļuvusi tik pat iekārojama un skaista kā jau minētā PUMA un varētu pat teikt, ka pateicoties tās lielākiem gabarītiem, FORD dizaineru zīmētās sportiskās pludlīnijas tai piestāv pat labāk!
Mūsu šis dienas raidījuma viešņa būs meitene no madona, humoriste, TV un radio personība, improvizācijas teātra "Spiediens" zvaigzne SANDA DEJUS, kuras balsi teju katru dienu varam dzirdēt radio SWH.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Akts 11.janvāris 2021 18:13
6 5 Atbildēt

Biznesa cilvēki nepērk piecgadīgus auto, tos pērk tie kam Kuga ir par dārgu, nemaz nerunājot par jaunu X

lynx85 11.janvāris 2021 20:16
6 1 Atbildēt

"izmēģinna"

"meitene no madona"

Jums, skribenti, par savu rakstītprasmi kauna nav?

Fakts 11.janvāris 2021 13:51
6 3 Atbildēt

Nu, meitenei, sievietei nav slikts auto, cena (normalai versijai ) gan neadekvata. Biznesa cilveki nepirks, par to cenu sanak 5gadigs mazlietots X5.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 1

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti