Rīgas dome aizņemsies 6,4 miljonus eiro trīs satiksmes infrastruktūras projektu īstenošanai 5

 

Foto: Ekrānbilde no Balticlivecam.com

Nozare.lv | 5.jūlijs 2021 14:54

Rīgas dome aizņemsies 6,4 miljonus eiro trīs satiksmes infrastruktūras projektu īstenošanai, šodien lēma Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komiteja.

Satiksmes pārvada pār Kārļa Ulmaņa gatvi Jūrkalnes ielā remontdarbiem paredzēti 853 260 eiro, veloceļa "Imanta-Daugavgrīva" izbūvei - 4,8 miljoni eiro, bet Maskavas ielas un Krustpils ielas krustojuma pārbūvei - 731 986 eiro.

Aizņēmumu plānots ņemt Valsts kasē ar atmaksas termiņu līdz 10 gadiem ar pamatsummas atlikto maksājumu līdz trīs gadiem.

Gala lēmums par līdzekļu aizņemšanos jāpieņem Rīgas domes sēdē

 
Visi komentāri
 
Krokodils 5.jūlijs 2021 15:28
3 0 Atbildēt

Interesanti, dome tik aizņemas.... bet kurš jautās tās pašvaldības iedzīvotajiem?!?? Jo tieši iedzīvotajiem ta nāksies atmaksāt, ne jau tiem domē, kuri vieglpratīgi aizņemas.

Tā ka nebūtu jaizveido publiskā apspriešana vai iedzīvotaji to vēlas?!???

Vienīgais no 3 objektiem normals ir K. Ulmaņa gatvē tur tiešām katastrofa. Cerams, ka tas ir domāts līdz Lielirbes ielas luksoforam!

Ibio... 'Zelta' veloceļš pa gandrīz 5ļimakiem vispār ir unikums..... RĪGAS GALVENĀS IELAS brūk kopā, nē, šamējie izdomā, ka labi būtu kaut kādu pēdistu ceļu veidot..... pizģ....

Dondorots 5.jūlijs 2021 16:13
0 1 Atbildēt

Varbūt Rīgas dome varētu aizņemties vēl kādus 3,5 miljonus, lai beidzot pabeigtu Megaautostāvvietu projektu Kurzemes prospektā?

Veselu gadu muļļājas, tagad jau mēnesi stāv ierobežojošie stabi ... Un starp citu - kādam a/m garumam tās stāvvietas ir plānotas - izskatās diezgan paīsām, ja a/m plānots novietot paralēli kustības virzienam.

Otkats 5.jūlijs 2021 16:27
1 1 Atbildēt

Man ir priekšlikums nopirkt stabiņus un saskrūvēt pļavā, lai būtu droši braukt pa pļavu! Man jau nāk pāris jūras konteineri ar stabiņiem!

Mairis 6.jūlijs 2021 16:03
1 0 Atbildēt

Staķis - sliktākais mērs vēsturē.

imzz 7.jūlijs 2021 11:16
0 0 Atbildēt

veloceļa "Imanta-Daugavgrīva" izbūvei - 4,8 miljoni eiro,

Daugavgrīvas ekonomiskais uzplaukums garantēts, ņemot vērā visus turīgos riteņbraucējus, kuri tur aizbraukuši iztērēs lielas summas pepsi un saldējuma iegādei.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti