Dzērājšoferiem konfiscētās mašīnas izsola bez sākotnējās cenas (+ VIDEO) 24

 
LTV Ziņu dienests | 25.janvāris 2023 20:38

Automašīnas, kuras atņem dzērājšoferiem, var iegādāties jebkurš, un interese par tām ir liela, jo ir iespēja iegūt auto par zemāku cenu.

Šajās izsolēs sākumcena netiek noteikta – kurš vairāk piedāvā, tas braucamrīku arī pērk. Tiesa, mašīna jāpērk kā kaķis maisā – pircējam ir iespēja to novērtēt vien no skata. Izbraukšana nav paredzēta, arī atsevišķs tehniskais vērtējums netiek sagatavots.

 
24 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Opis 26.janvāris 2023 9:06
45 2 Atbildēt

Paskatījos, ka daudzi auto tiek tirgoti komplektā pa vairākiem, tas nozīmē, ka perekupi jau ir pastrādājuši ar sev pazīstamajiem VIDā! Piedāvājumus sūta uz dullo, nezinot cik citi ir piedāvājuši, tas nozīmē, ka ja tev ir gali VIDā, tad tu iesniedz piedāvājumu, kas par 1 centu lielāks kā dārgākajam un tevi atzīst par uzvarētāju.

Ja VID gribētu visu organizēt pa godīgo, caurspīdīgi un bez perekupiem, tad VID izmantotu elektronisko izsoļu platformu izsoles.ta.gov.lv, kur visi redzētu arī kāda ir pēdējā solītā augstākā cena. Nebūtu arī aizdomu ēnas par sarunātiem darījumiem un valsts izceltu maksimālo iespējamo summu.

Opis 26.janvāris 2023 14:37
40 11 Atbildēt

Busus, 4x4 bobikus un pikapus varēja sūtīt uz Ukrainas fronti, pirms tam saremontējot uz dzērāja rēķina!

MMX 26.janvāris 2023 9:19
32 4 Atbildēt

Es nemaz citu variantu negaidīju, ka perekupi šo jautājumu pārņems. Biju pat pārsteigts, ka privātpersonas vispār var piedalīties. Godīga auto pārdošana jau startā nebija paredzēta, jo visiem skaistajiem paziņojumiem par auto izņemšanas kārtību, sekoja diezgan neskaidras atbildes par to, kas ar šiem auto tiks darīts tālāk, attiecīgi vai nu standartā paši nebija izdomājuši, vai arī veiklie puiši jau tad bija piebraukuši pie saviem paziņām VID.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 5

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 2

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 

Audi Q6L e-tron – Ķīnā ražots, Ķīnas tirgum (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Vācijas autobūves uzņēmums Audi nodemonstrējis Audi Q6L e-tron – globāļā tirgus modeļa Q6 e-tron pagarināto modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 8

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti