Dzērājšoferiem konfiscētās mašīnas izsola bez sākotnējās cenas (+ VIDEO) 24

 
LTV Ziņu dienests | 25.janvāris 2023 20:38

Automašīnas, kuras atņem dzērājšoferiem, var iegādāties jebkurš, un interese par tām ir liela, jo ir iespēja iegūt auto par zemāku cenu.

Šajās izsolēs sākumcena netiek noteikta – kurš vairāk piedāvā, tas braucamrīku arī pērk. Tiesa, mašīna jāpērk kā kaķis maisā – pircējam ir iespēja to novērtēt vien no skata. Izbraukšana nav paredzēta, arī atsevišķs tehniskais vērtējums netiek sagatavots.

 
Visi komentāri
 
Jā! 25.janvāris 2023 22:48
1 0 Atbildēt

Radinieks aizbrauc uz izsoli un jau nākamajā rītā dodas grīļīgajā reisā!

GTD2 26.janvāris 2023 8:58
0 0 Atbildēt

valsts nav ieintresēta no šiem auto gūt maksimālos ieņēmumus

Opis 26.janvāris 2023 9:06
45 2 Atbildēt

Paskatījos, ka daudzi auto tiek tirgoti komplektā pa vairākiem, tas nozīmē, ka perekupi jau ir pastrādājuši ar sev pazīstamajiem VIDā! Piedāvājumus sūta uz dullo, nezinot cik citi ir piedāvājuši, tas nozīmē, ka ja tev ir gali VIDā, tad tu iesniedz piedāvājumu, kas par 1 centu lielāks kā dārgākajam un tevi atzīst par uzvarētāju.

Ja VID gribētu visu organizēt pa godīgo, caurspīdīgi un bez perekupiem, tad VID izmantotu elektronisko izsoļu platformu izsoles.ta.gov.lv, kur visi redzētu arī kāda ir pēdējā solītā augstākā cena. Nebūtu arī aizdomu ēnas par sarunātiem darījumiem un valsts izceltu maksimālo iespējamo summu.

MMX 26.janvāris 2023 9:19
32 4 Atbildēt

Es nemaz citu variantu negaidīju, ka perekupi šo jautājumu pārņems. Biju pat pārsteigts, ka privātpersonas vispār var piedalīties. Godīga auto pārdošana jau startā nebija paredzēta, jo visiem skaistajiem paziņojumiem par auto izņemšanas kārtību, sekoja diezgan neskaidras atbildes par to, kas ar šiem auto tiks darīts tālāk, attiecīgi vai nu standartā paši nebija izdomājuši, vai arī veiklie puiši jau tad bija piebraukuši pie saviem paziņām VID.

sivens 27.janvāris 2023 18:48
1 0 Atbildēt

ko jūs variet činkstē. vid visu pareizi dara, iedomājieties, ka nāks visādi pirceji idioti un sķōbīs ģīmjus ka tur saskrāpēts utr netīs un pisīs prātu. labak atdot pa lēto perekupiem, kuri uzreiz pačku paņem un miers...

boliks 26.janvāris 2023 11:50
0 2 Atbildēt

Jebkurā gadījumā tu pērc kaķi maisā. Var pārbaudīt tikai vizuāli + ja motors vēl darbināms.

Opis 26.janvāris 2023 14:34
0 0 Atbildēt

Tā kā auto ir nocelts no ceļa ar TA, tad vairāk vai mazāk braucams! Ir arī eksemplāri bez TA, kurus pārdod utilizācijai, tātad dzērājam atņemts krūmu gonku winterbīters!

650 26.janvāris 2023 12:39
2 0 Atbildēt

Jā.Jājā. Kā tad.Pro tams. Savādāk nemaz never ne būtnevar.Atkakal jau kakārtējotreiz kārtējais "caurspīdīgi pārskatāmais" mehānisms, uz/ko noskatīties LValsts piedāvā saviem (lohiem) pavalstniekiem.

Laist piektkārtējā apritē vecus tehniski šaubīgus hlamus un vēl ar smirdīgu dzērāja auru salonā- tas ir ok.Vienlaikus sludinot zaļoksno kursu un velkot (uz lohu rēķina) elektro vadus un ūdeņ raža pievadus.Vajag tikai skaļā pļjūutīt un lohiem arvien aktīvāk un uzbāzīgāk stāstīt, ka 2035jā jājā eurogadā viņus visus korī izņems no apgrozības.

WALA 26.janvāris 2023 13:11
1 0 Atbildēt

voi tu traks lohus NEDRĪKST izņem no apgrozības 2035. gadā ...

imzz 26.janvāris 2023 14:12
2 0 Atbildēt

Vajadzēja visus laist zem preses un miers. Tas būtu godīgs un galīgs risinājums. Jāpiekrīt 650 ajam šajā sakarībā, visa tā grašu vākšana ne pēc kā neizskatās.

Opis 26.janvāris 2023 14:37
40 11 Atbildēt

Busus, 4x4 bobikus un pikapus varēja sūtīt uz Ukrainas fronti, pirms tam saremontējot uz dzērāja rēķina!

kontradmiral 26.janvāris 2023 16:37
0 0 Atbildēt

A publiski tās izsoles netā ir redzamas? Es vid lapā neatrodu

Kur var nopirkt? 26.janvāris 2023 20:04
0 0 Atbildēt

Pērku. Kā var uzrādīt drošības kodu.?

Edgars 26.janvāris 2023 20:17
0 0 Atbildēt

un kur meklēt jebkuram tās izsoles?

Freijers 26.janvāris 2023 21:54
0 0 Atbildēt

Neesmu perekups, bet ir sanācis šad tad auto izsolēs nopirkt. Manas domas par šo VIDa pasākumu ir tādas, ka, lai arī ir risks, ka krējumu nosmels perekupi (it kā caur tām pašām TA izsolēm tā nevarētu izbīdīt) ir parastam solītājam nosacīti izdevīgāks - nav jamaksā dalība, kā izsoļu platformā (kur 5 eiro ar tiem pašiem ntajiem perekupiem, kas saskrūvē cenas miskastēm debesīs), kā arī var izvēlēties

cenu par kādu ar mieru pirkt auto - tā arī ir tirgus cena, nevis kur mististi vērtētāji savērtē, par lieku peso protams, sūdus, kurus tad vairākās kārtās tirgo - maksā jau par to protams nodokļu maksātājs.

Tas, ka lielākoties tie ir sūdi...jā, bet arī 50-60 % viss plaču ''sortiments'' ir sūdi ar notītiem odometriem un liekulīgu tirgoņu diršanu, kur, ja nebūtu mogo gogo, tad nevienam muļķim tos pārcenotos sūdus nevarētu iesmērēt.

Alternatīva ir tolmets...bet nu tur valsts jau zaudē naudu tomēr.

Freijers 26.janvāris 2023 21:56
2 0 Atbildēt

P.S.es laikam par perekupiem saucu tos pimpīšus, kuri, kad ieliec tirgoties savu auto teiksim par 3K eiro, sūtīs mistiskas sms ar 2200 piedāvājumiem, un, ja kāds muļķis šim atsaucas, atbrauks un nokaulēs vēl ar diferambām uz 1500 (ja kāds vēl ir tāds muļķis) un pēc dienas jau Tavs auto būs ssā par 3500 ar pretēja rakstura informāciju.

Iedzivotaijs Parastais 27.janvāris 2023 7:12
0 0 Atbildēt

Ja palasītu aprakstu neviss vnk pukstētu, tad zinātu ka likmi var uzlikti par jebkuru daudzumu auto un kopā izliktas mašinas nav kā viena lote, katrai mašinai savs konkurss un sava augstāka cena, vad likt par 1nu var likt par visam kas piedavajuma, bet katram auto uzvarēs atsevišķi piedāvātā augstāka cena

XC 27.janvāris 2023 7:50
0 0 Atbildēt

Gan jau ka sākotnēji nebija rēķinājušies ka tā tirdzniecība tā aizies. Cerēja ka pēc pirmajām 10 mašīnām cilvēki apdomāsies pirms sēsties dzērumā pie stūres.

Bet nu patreiz tas viss izskatās diezgan šaubīgi, pareizāk būtu tirgot caur : www.izsoles.ta.gov.lv

,kaut gan arī tur aktīvi rosās pārpircēji.

Zuze 27.janvāris 2023 9:15
1 2 Atbildēt

Neienāk nevienam prātā, kā šis viss iet virzienā- tev nekas nepiederēs un tu būsi laimīgs (ka dzīvs, laikam jau) ..drīz vajadzētu tikt atņemtiem dzīvokļiem par centralizēto/ neietekmējamo rēķinu nesamaksāšanu, par nobankrotinātiem biznesiem un valsts iespēju atņemt īpašumu, bez iespējas aizstāvēties variet lasīt Lapsas kunga rakstos..a jūs te priecājaties, ka kaimiņam mašīnu atņēma, pridurki

WALA 27.janvāris 2023 9:27
1 0 Atbildēt

Nefig kaimņu plītētājam "tukšās pudeles" pa sienu mētāt 3 naktī, lai uzzinātu "cik pulkstens" ....

Ja nekas nelīdz tad "slimniekiem" sasien rokas uz muguras ....

asd 27.janvāris 2023 9:45
0 0 Atbildēt

Salīdzināji ar.

Un tev neienāk prātā, ka to auto kaimiņam atņēma "pa tēmu"? Konkrēti, te var vienkārši novilkt līniju - vai šis nodarījums apdraud citu indivīdu veselību un dzīvību vai nē. Braukšana pālī - apdraud. Par ko te vēl spriedelēt un aizstāvēt - ak, vai, nabadziņš? Tā nu sanāca, ka gadījās nokost nedēļu, braukt ar jau atņemtām/vispār bez tiesībām, ar auto, kuram nav ne TA, ne OCTA. Vai vai, manu vai, kā nu tā nejauši sanāca...

Fubla 27.janvāris 2023 13:31
2 0 Atbildēt

Ārzemēs šādus auto liek zem preses, tas ir daudz mazāk čakarīgi un vairāk caurspīdīgi no pārvaldības viedokļa.

Zaķis 27.janvāris 2023 16:31
0 0 Atbildēt

Ko var dirst, lietpratējs un visu zinošais atradies

650 27.janvāris 2023 17:42
2 0 Atbildēt

Tu redz kādi brīnumi var notikt Brīnumu Valstī.Massu līdzekļos sacelta ažiotāža Par!/to, ka kāds Lohs pie kādiem citiem (tukum)Lohiem esot pa 7k eur nopircis nemazlietotu bēmēwē, kuŗš (negaidīti) esot izrādījies defektīvs.Tagad pārdevējam tiek piestādīts remonta rēķins un prasīta kompensācija "garantijas" ietvaros.Jo (priekš mums,Lohiem) gandrīz katrai Lietotai mantai ir garantija!

Taču uz Valsts tirgotajiem alkotransporta "līdzekļiem" šāda garantija neattiecas.Nava vairs (mums,LohPatērētājiem) ne kādu caurejregulējošu likumu, nedz Ptacu, ne HU-jacu, nee, nekā te šite vairs nav.Pērc kaku/maisā un/vai ej vienkārši drst.

Interesanti, kādā "kārtībā" tagad notiks šo te hlamu uzfrišināšana un tālākā tālākpārdošana.Vai tur (iespējamajiem LOHIEM) kāds dos līdzīgu "garantiju", kā par šito te mazlaimīgo 7k vērto nemazlietoto tukuma Bmwē.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 8

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti