Uzlabotais Volkswagen T-Cross sola lepnāku bāzes aprīkojumu (+VIDEO) 5

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 19.februāris 2024 9:50

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdoti 5 437 eksemplāros. Jaunā modeļu gada T-Cross, ko drīzumā varēsit iepazīt TV Autoziņu testā ir ieguvis vairākus būtiskus uzlabojumus – izteiksmīgāku dizainu, atjauninātu salonu ar augstākas kvalitātes materiāliem, jaunākās paaudzes informācijas un izklaides sistēmu un jaunus LED priekšējos lukturus.

No ārpuses atjaunotais T-Cross atpazīstams pēc priekšpuses un aizmugures jaunā dizaina ar jauniem LED priekšējiem lukturiem, LED dienas gaitas gaismām, kas T-Cross integrētas pirmo reizi, un LED aizmugurējo lukturu kopām. Šie elementi ir iekļauti standarta komplektācijā, savukārt IQ.LIGHT LED matrix priekšējie lukturi ir pieejami papildu aprīkojumā. Šie lukturi pirmo reizi bija pieejami Touareg modelī. Jaunais T-Cross Latvijā pieejams ar trīs turbo benzīna dzinējiem (TSI) ar jaudu no 95 līdz 150 ZS. T-Cross tiek piedāvāts gan ar manuālo, gan automātisko pārnesumkārbu. Atzīmējot Volkswagen 30 gadu jubileju Baltijā T-Cross jubilejas modelis Latvijā būs pieejams no 23 200 eiro. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
0pis 19.februāris 2024 10:01
2 1 Atbildēt

Kas ir izteiksmīgāks dizains?

Onsis 19.februāris 2024 10:52
4 0 Atbildēt

Nu, kaut kas jau bija jāpasaka, auto kā nekā ir arī jāpārdod

imzz 19.februāris 2024 14:46
1 0 Atbildēt

Glorificēts Polo

imzz 19.februāris 2024 14:48
1 0 Atbildēt

Google : Vai T-Cross pamatā ir Polo?

T-Cross pamatā ir tie paši pamati kā Polo, un tas ir cieši saistīts ar citām Volkswagen grupas automašīnām, SEAT Ibiza un tā apvidus automobili Arona, kā arī populāro (un izcilo) Skoda Kamiq.

Viktors 20.februāris 2024 0:21
2 0 Atbildēt

Kāds izteiksmīgs dizains?

Viens "dizainers" izdomāja bampera stūros bāzt caurumus, un VISI ražotāji tagad sacenšas, kuram izdosies to skatu pabojāt vairāk.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti