Motocikla vadītājs neizprot barjeras darbības principus (+ video) 28

 
iAuto | 12.jūlijs 2015 13:25

Un iebrauc tajā!

Pieraksties uz mūsu jaunumiem YouTube kanālā un abonē to šeit >>>
Apskati arī pārējos TOP video zem raksta un komentāriem!

 
Visi komentāri
 
kaspis 12.jūlijs 2015 13:53
4 0 Atbildēt

pilns internets ar video kur arī kājāmgājēji un velosipēdisti vienkārši tupa iemauc aizvērtā barjerā. No malas jau liekas - kā tā var?

:-) 12.jūlijs 2015 17:22
7 0 Atbildēt

Ievēroji, ka mirkli pirms, spoguli regulēja! Kura skolnieks tas varētu būt?

dArtanjans 12.jūlijs 2015 14:42
23 1 Atbildēt

Barjera nepaskatījās divreiz,divreiz......Nozāģēt!

rt 12.jūlijs 2015 16:09
38 5 Atbildēt

Motociklu vadītāji ļoti bieži kautko neizprot, CSN viņiem vispār ir neizprotama, tumša lieta...

Burbergs 12.jūlijs 2015 21:53
2 2 Atbildēt

Vienīgais, ko moču vadītāji pārkāpj biežāk kā autovadītāji, ir ātrums (dinamikas un mobilitātes dēļ).

Runājot par ceļa došanu, autovadītāji proporcionāli grēko KRIETNI biežāk.

rt 13.jūlijs 2015 7:33
7 0 Atbildēt

Ātrums ir tikai ziediņi. Kā jau te minēja, tālās gaismas. Ir gadījies mest mocim ar tālajām, bet tas praiders domā, ka es viņu sveicinu un māj man :)

Braukšana pa joslu apzīmējumiem, pretējo joslu, nebraukšana iespējami tuvāk labajai malai ārpus apdzīvotām vietām, stāvēšanas noteikumu neievērošana, pagriezienu nerādīšana u.t.t. Tā ir mūsu motobraucēju IKDIENAS RUTĪNA.

andzins1111 14.jūlijs 2015 20:41
1 0 Atbildēt

Paskaidro kāpēc mocim būtu jābrauc pa nomali? Lai Tu ar savu lepno transportu varētu mēģināt ar 20 cm intervālu spraukties garām? Vai arī lai mocis lasa visus stiklus, bedres un atkritumus, kas labajā pusē vairāk ir? Pats ar moci nebraucu, bet tavus argumentus nesaprotu.

rt 14.jūlijs 2015 21:07
0 1 Atbildēt

Vai es pieminēju nomali??? Es pieminēju CSN punktu, ka ārpus apdzīvotām vietām ir jābrauc pēc iespējas tuvāk labajai ceļa MALAI. Ar moci tas būtu ap 30 cm no ceļa malas, nevis pa joslas vidu, kreiso risu vai sadalošo līniju.

Kanibaals 12.jūlijs 2015 23:02
21 0 Atbildēt

Vēl biežāk brauc ar tālajām gaismām. Kuru vēl CSN punktu nolēmuši ignorēt.

Burbergs 12.jūlijs 2015 23:07
1 16 Atbildēt

Padomā, KĀPĒC???

kaspis 12.jūlijs 2015 23:23
14 0 Atbildēt

tāpēc ka nesās ar neadekvātiem ātrumiem un objektīvi nav pamanāmi. Aizvakar šitāds pida*s brauc pretī, es uzspiežu savus tālos, lai darītu zināmu ka man žilbina (jā žilbina, bļ*e, saulainā dienas laikā) - tak nē, kā brauca tā aizbrauca. Jūs man ieteiksiet neskatīties uz to gaismu, tad nežilbinās? Nu nez, es parasti skatos uz CEĻU, a tur tas bļedskijs metinātājs pretī. Var jau pagriezt galvu uz labās puses grāvi un stūri pieturēt uz dullo, kamēr tas vimpis garām izmainās, tas ir risinājums?

Burbergs 12.jūlijs 2015 23:43
0 10 Atbildēt

Izskatās, ka Tu nebrauc pa brauktuvi ar divriteņu transportu.

Man pašam ir enduro, nav arī tas vecums, lai baigi gāztu. Bet - tik un tā NEREDZ. Pabāž priekšu ārā no blakusteritorijas, piebremzē, lai paskatītos, mīļi ieskatās acīs, un... tieši priekšā griež ārā. Pēc tam taisnojas - oj, ņeviģela :)

Jo mēs cenšamies saskatīt nevis tuvojošos transportlīdzekli kā tādu, bet gan divas spožas gaismas, tāpēc pirmos it kā "neredzam". KLASIKA. Ļoti labi to redzu pēc kursantiem - ir tādi, kuriem tiešām uzmanības trūkumu nevar pārmest, bet pēc tam paši brīnās, kā varēja neredzēt.

Kas regulāri paši pārvietojas uz diviem riteņiem, ar to nesirgst.

P.S. Pats tālās, protams, neizmantoju.

kaspis 13.jūlijs 2015 10:07
6 0 Atbildēt

arī man vairs nav tas vecums lai baigi gāztu + jaunībā pāris avārijas ar moci lai apdomātu ka veselība tomēr dārgāka. Tā ka pieredze arī uz diviem ratiem man gana, arī ar blakusvāģi ntie kilometri deldēti. Bet ja es godīgi braucu, mani žilbina, es paspiežu savas tālās lai INFORMĒTU to vimpi - vai viņam nevajadzētu pārslēgties? Elementāra cieņa, tolerance, kā pats mēdz bieži piesaukt? Nē tak - piselē tik tālāk kā pagasta metinātājs, ibio! Nu, ar ko tad es sirgstu?

Burbergs 13.jūlijs 2015 10:35
0 0 Atbildēt

1. Protams, vajadzēja pārslēgties, protams, ar tālajām braukt nevar. Pat nav ko diskutēt.

2. Tiešām nav bijis tā, ka brauc uz diviem (trim?) riteņiem, un Tevi neredz?

3. Galvenās sirdzēju grupas: mazpieredzējušie un "nebraukātāji". Tu klasifikācijā neiekļaujies :)

P.S. Nesen pie viena avārijas video cilvēks bija ierakstījis, mēģināšu citēt: "tāpēc arī pēdējos 6-7 gadus es neizmantoju apgriešanās vietu pie csdd, jo tur ir grūti pārkārtoties, lai uzreiz nogrieztos pa labi. Labāk izvēlos braukt līdz Mūkusalas aplim un tad atpakaļ". Gadās arī tādi pieredzējuši braucēji...

Aģents x 2.augusts 2015 1:09
0 0 Atbildēt

Burger- atpazinu savu komentu pie tevis... Klau, bet vai tad tas i kas slikts, ja braucot uz CSDD (Bauskas ielā) griežu aplī riņķī? varu jau speciāli priekš tevis paskaidrot:

1. man parasti tur braukt sanāk vēlās pēcpusdienās, kad sāk ''centrs'' braukt mājās.

2. pie tās apgriešanās vietas bieži sanāca gaidīt ilgāk, kā braukt tālāk un atpakaļ.

3. no apgriešanās manevra sanāk īsā posmā raut pāri joslām, lai nogrieztos uz CSDD.

Tad kāda jēga man tur dirnēt un čakarēt satiksmi tiem, kas brauc uz apli (pie tam pastāv iespēja, ka kāds mani var nepamanīt un ielikt pa pakaļu), ja pa to pašu laiku es mierīgi, bez stresa, varu izbraukt apli un atgriezties līdz vajadzīgajam krustojumam? Pie tam veicot visus labos pagriezienus (kas ir drošāki par kreisajiem). Ak jā- pie stūres sēžu 9 gadus un 6mēnešus, no kuriem pēdējie 5gadi ir ikdienā nobraukti... Tu neapšaubāmi vari pateikt, ka esmu nulle ar tādu domāšanu, bet es daru tā, kā ir drošāk sev un apkārtējiem. Avārija pa šo laiku viena ir sagadījusies, bet vainīgs nebiju.

Palaidniex 13.jūlijs 2015 8:27
16 0 Atbildēt

Ir cilvēki, kuri naktī uz dzelzceļa pārbrauktuves neredz lokomotīves prožektoru!!!

Tiem nekādas tālās nepalīdzēs!

Risinājums - braucam ar plūsmas ātrumu - būs vvieglāk pamanīt, un ja ir ātruma nesaturēšana - nav ko žilbināt tos, kuri redz!

Ja ir doma ka neredz, vispirms vajag samazināt ātrumu, nevis ieslēgt tālās, lai var žilbionošāk pārkāpt...

Renārs 13.jūlijs 2015 8:52
0 5 Atbildēt

Šis uz papīra pārkāpums dienas laikā ir, lai aitovadītāji moci labāk varētu redzēt

es 13.jūlijs 2015 9:05
3 0 Atbildēt

Līdz brīdim, kamēr kāds moča apžilbināts pensis ieliks pašā mocī vai vēl sliktāk, nevainīgos gājējos uz ietves vai ceļa malās.

kaspis 13.jūlijs 2015 10:11
12 0 Atbildēt

tas nav pārkāpums uz papīra - tā ir REĀLA ŽILBINĀŠANA! Piedāvāsiet tajā laikā, kad mocis brauc pretī, neskatīties uz ceļu? Vareni! Ja man priekšā piselējas bļedskijs mūjābelis - metinātājs, tad man bez maz vai jāslēdz avareikas un jāstāj mierā, kamēr kings garām pabrauc - jo es nekuja neredzu kur man pašam braukt! Es nesaku ka katrs tā dara, bet tie kas dara ir pidari un pilnīgi pelnījuši ar sūdainu mietu pa muguru.

Burbergs 13.jūlijs 2015 10:20
9 0 Atbildēt

"Aitovadītāji" :)

Diemžēl tālās gaismas reāli traucē, tāpēc - šoreiz piekrītu kaspim.

Shamejais 17.jūlijs 2015 23:33
0 0 Atbildēt

Man pat vēlme tādiem spīdināt pretī..., tomēr..., ir DIVI "bet" - spīdināšu acīs arī tiem kas to NAV pelnījuši, un otrs - motociklists panāks mani un iespers pa spoguli :0(

Corbie 13.jūlijs 2015 5:30
0 7 Atbildēt

to pashu varu teikt par autovadiitaajiem, kas parkartojas un neskatas nedz spogulos nedz par plecu, Es saprotu medz but aklas zonas kur spogulos neredz, bet tapec jaskatas par plecu, bbet tas vel nav viss... nepietiek ar to ka par plecu neskatas tad veel neparada pagriezienraditaaju, bet ar to vel nepietiek, parkartojas nevis normali, bet strauji... man pat nesaskaitit cik reizhu gandriz taraneeja autobrauceji... Es veel daudzko varetu pastastit par autovaditajiem, bet tas jau tapat skaidrs... ar motocikliem proporcionali daudz mazak nositas nekaa ar auto... pietam tadi mudaki sasestas auto 7 purni un visi nositas, tas luk ir liimenis.

es 13.jūlijs 2015 7:43
4 0 Atbildēt

Tavi teksti par augstu IQ arī neliecina...

Corbie 14.jūlijs 2015 2:24
0 11 Atbildēt

jo iesplaavu tev dveeselee? iemaacies uzvesties uz cela, tad nebusi viens no...

ar manu IQ viss ir kaartiibaa, tev lidz manam liimenim jebkuraa gadijumaa netikt

es 14.jūlijs 2015 7:20
11 0 Atbildēt

Nolaisties līdz tavam līmenim tiešām neplānoju. Bet nu vismaz elementāru gramatikas un teikumu uzbūves kursu Tev noteikti vajadzētu iziet. Savādāk uz skolas laiku būsi pavisam degradējies.

aaa 13.jūlijs 2015 11:09
0 0 Atbildēt

Ko jūs te visi - skaidri redzams, ka barjera mēģināja izvairīties no sadursmes.

andzins1111 14.jūlijs 2015 20:42
0 0 Atbildēt

Kā tieši tālās gaismas gaišajā dienas laikā jūs žilbina? Visādi kreisi saliktie hrenoni migliniekos ir daudz tracinošāki.

Saule jūs vasarā gadījumā nežilbina?

kaspis 14.jūlijs 2015 23:18
0 0 Atbildēt

fenomenāli, bet jā - žilbina gan. Nezinu kādus hrenonus hujenonus vai 100w lampas salikuši tie mūjābeļi, kas žilbina, bet jā, bļ*, žilbina gan! Dažs labs uz 2 ratiem tiešām uzvedas kā neiznēsāts metinātājs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti