Lieldienās ceļu policisti noķer meklēšanā esošu personu (+ VIDEO) 7

 
Valsts Policija | 14.aprīlis 2020 16:09

Lieldienu brīvdienās, 12. aprīlī, Valsts policijas Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, patrulējot ar netrafarēto automašīnu, uz Vidzemes šosejas pamanīja kādu motociklu, kuram nebija valsts numura zīmes.

Fiksējot šo pārkāpēju, tika nolemts motociklistu apturēt, taču viņš uzsāka bēgšanu. Apturot motobraucēju, policijas darbinieki konstatēja, ka persona atrodas meklēšanā par noziedzīgiem nodarījumiem.

Aizvadītajā svētdienā Speciālo uzdevumu nodaļas inspektori, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, uz autoceļa Rīga – Sigulda, fiksēja motociklu “Suzuki” bez valsts reģistrācijas numura zīmes, kurš brauca virzienā no Rīgas un Siguldu. Reaģējot uz šo pārkāpēju, policisti izteica prasību apturēt transportlīdzekli, taču tā vadītājs ignorēja policijas darbinieku likumīgās prasības un uzsāka bēgšanu. Jāpiemin, ka uz motocikla atradās arī pasažieris.

Likumsargi, piebraucot tuvāk motociklam, izteica atkārtotu prasību apturēt transportlīdzekli, arī šī prasība tika ignorēta un motocikla vadītājs turpināja bēgt. Kādā brīdī policijas darbinieki apsteidza motobraucēju, taču motocikla vadītājs, veicot strauju apstāšanos, “izsēdināja” uz spēkrata esošo pasažieri, veica apgriešanās manevru un turpināja bīstamu bēgšanu pretējā braukšanas virzienā, joprojām ignorējot atkārtotu policistu prasību apturēt transportlīdzekli.

Turpinot bēgšanu, vadītājs nogriezās no šosejas uz vietējās nozīmes ceļa, kur viņš tika panākts un apturēts. Apturot motobraucēju, policijas darbinieki konstatēja, ka pie motocikla “Suzuki” stūres bija sēdies 1989. gadā dzimis vīrietis. Viņš motociklu vadīja ne tikai bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, bet pats spēkrats nebija reģistrēts likumā noteiktā kārtībā, nebija veikta valsts tehniskā apskate, kā arī nebija Obligātā civiltiesiskā apdrošināšana (OCTA).

Tāpat noskaidrots, ka šis vīrietis kopš 2018. gada atradās policijas meklēšanā par mantiska rakstura noziegumiem.

Vīrietim par notikušo sastādīti trīs administratīvā pārkāpuma protokoli – par nepakļaušanos tādas personas atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli (par bēgšanu), kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus; par transportlīdzekļa vadīšanu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām; par to, ka transportlīdzeklis nav reģistrēts noteiktā kārtībā, nav OCTA un nav veikta valsts tehniskā apskate.
Pēc notikušā vīrietis tika nogādāts iecirknī tālāko procesuālo darbību veikšanai.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 14.aprīlis 2020 17:36
6 10 Atbildēt

Tā ir ka pamatskolā latviešu valodas stundās degunu urbināja un pa logu skatījās.

Vai ta mentu skolā nemāca kā dot pavēles!!!???

Janeks90 14.aprīlis 2020 18:13
4 2 Atbildēt

Idiots. Ar šosejas moci uz grants ceļa braukt...

Valoda 15.aprīlis 2020 12:53
2 2 Atbildēt

Un ko tev dot tās izcilās sekmes mācībās?

Tu daudz neatpaliec no no tā video redzamā pāķa.

Skolā varbūt arī mācījies, bet nopelnīt tik un tā neko nevari.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti