Lieldienās ceļu policisti noķer meklēšanā esošu personu (+ VIDEO) 7

 
Valsts Policija | 14.aprīlis 2020 16:09

Lieldienu brīvdienās, 12. aprīlī, Valsts policijas Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, patrulējot ar netrafarēto automašīnu, uz Vidzemes šosejas pamanīja kādu motociklu, kuram nebija valsts numura zīmes.

Fiksējot šo pārkāpēju, tika nolemts motociklistu apturēt, taču viņš uzsāka bēgšanu. Apturot motobraucēju, policijas darbinieki konstatēja, ka persona atrodas meklēšanā par noziedzīgiem nodarījumiem.

Aizvadītajā svētdienā Speciālo uzdevumu nodaļas inspektori, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, uz autoceļa Rīga – Sigulda, fiksēja motociklu “Suzuki” bez valsts reģistrācijas numura zīmes, kurš brauca virzienā no Rīgas un Siguldu. Reaģējot uz šo pārkāpēju, policisti izteica prasību apturēt transportlīdzekli, taču tā vadītājs ignorēja policijas darbinieku likumīgās prasības un uzsāka bēgšanu. Jāpiemin, ka uz motocikla atradās arī pasažieris.

Likumsargi, piebraucot tuvāk motociklam, izteica atkārtotu prasību apturēt transportlīdzekli, arī šī prasība tika ignorēta un motocikla vadītājs turpināja bēgt. Kādā brīdī policijas darbinieki apsteidza motobraucēju, taču motocikla vadītājs, veicot strauju apstāšanos, “izsēdināja” uz spēkrata esošo pasažieri, veica apgriešanās manevru un turpināja bīstamu bēgšanu pretējā braukšanas virzienā, joprojām ignorējot atkārtotu policistu prasību apturēt transportlīdzekli.

Turpinot bēgšanu, vadītājs nogriezās no šosejas uz vietējās nozīmes ceļa, kur viņš tika panākts un apturēts. Apturot motobraucēju, policijas darbinieki konstatēja, ka pie motocikla “Suzuki” stūres bija sēdies 1989. gadā dzimis vīrietis. Viņš motociklu vadīja ne tikai bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, bet pats spēkrats nebija reģistrēts likumā noteiktā kārtībā, nebija veikta valsts tehniskā apskate, kā arī nebija Obligātā civiltiesiskā apdrošināšana (OCTA).

Tāpat noskaidrots, ka šis vīrietis kopš 2018. gada atradās policijas meklēšanā par mantiska rakstura noziegumiem.

Vīrietim par notikušo sastādīti trīs administratīvā pārkāpuma protokoli – par nepakļaušanos tādas personas atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli (par bēgšanu), kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus; par transportlīdzekļa vadīšanu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām; par to, ka transportlīdzeklis nav reģistrēts noteiktā kārtībā, nav OCTA un nav veikta valsts tehniskā apskate.
Pēc notikušā vīrietis tika nogādāts iecirknī tālāko procesuālo darbību veikšanai.

 
Visi komentāri
 
Pļurkt 14.aprīlis 2020 17:36
6 10 Atbildēt

Tā ir ka pamatskolā latviešu valodas stundās degunu urbināja un pa logu skatījās.

Vai ta mentu skolā nemāca kā dot pavēles!!!???

Valoda 15.aprīlis 2020 12:53
2 2 Atbildēt

Un ko tev dot tās izcilās sekmes mācībās?

Tu daudz neatpaliec no no tā video redzamā pāķa.

Skolā varbūt arī mācījies, bet nopelnīt tik un tā neko nevari.

Pļurkt 15.aprīlis 2020 13:24
0 2 Atbildēt

Atkal vienam stulbenim uznāca nevaldāma stulbuma lēkme!!

Sagribējās kaut ko iedirst un iedirsa arī!

++++++++++++

Tā pat no augstāk rakstītā pilnīgi neko nesaprati! Var būt pamēģini kādas 10 reizes izlasīt, tad var būt kaut ko arī sapratīsi!!!

Valoda 15.aprīlis 2020 18:03
0 0 Atbildēt

Neuztraucies, tev nav ko zaudēt, esi vecs neglīts padlaiku atlieka bez normāliem ienākumiem.

Vienīgais, ko tu vari darīt ir izvemt savus stulbos tekstus šeit komentāru sadaļā, aizej labāk sievu pasit, tu jau nekam citam neesi derīgs, turklāt pat to tu droši vien dari slikti.

P.s.

Nu ok, gaterī par dēļu pārvietotāju tu varbūt noderētu...

Pļurkt 15.aprīlis 2020 20:52
0 1 Atbildēt

Sveiciens stulbeņiem!!

Janeks90 14.aprīlis 2020 18:13
4 2 Atbildēt

Idiots. Ar šosejas moci uz grants ceļa braukt...

J&MC 27.aprīlis 2020 10:54
0 0 Atbildēt

Retoriskas dabas jautājums.

Kā tie menķaras var ko noķert, ja pēc noteikumiem operatīvais transporta līdzeklis ar ieslēgtām bākugunīm un speciālo skaņas signālu drīkst braukt par 20 km/h ātrāk kā atļauts?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti