Dubultsitiens - auto un motociklistu sadursme (+ VIDEO) 15

 
iAuto | 6.jūlijs 2020 17:02

Griežoties pa kreisi, autobraucējs izraisa sadursmi ar diviem motociklistiem.

 
Visi komentāri
 
Vernons 6.jūlijs 2020 22:20
3 0 Atbildēt

Jo sliktāka redze, jo lielāks auto! Tas ir viens būtisks aspekts.

Vai tur vispār kreisais ir legāls? Pēc idejas tam tur nav jābūt.

Motociklu ātrums? To var izskaitļot.

Video ir nepilnīgs.

Kanibaals 6.jūlijs 2020 22:22
0 0 Atbildēt

Nu nebija jau tik mežonīgs ātrums. Manevrs vispār nesaprotams.

Vernons 7.jūlijs 2020 0:11
2 12 Atbildēt

Jāsavelk paralēles ar gājējiem aizliegts! CSN 18. punkts! Tas pats jāaizliedz auto vadītājiem....

Palaidniex 7.jūlijs 2020 9:21
5 2 Atbildēt

Nocitēsi to CSN punktu vai CSL punktu kur tas tavs Gājējiem aizliegts?

Bet nu viens gan taisnība auto vadītājam ir aizliegts šķērsot kā dubulto nepārtraukto, tā gājēju pāreju nepalaižot gājējus, kam uz tās ir likumos un CSN noteikta priekšroka.

:-) 7.jūlijs 2020 9:36
1 1 Atbildēt

Skaidrība ar katru dienu lielāka! Vien no iemesliem, kamdēļ priekšā esošais vienmēr vainīgs un kravas vai busi ir nevainīgi: "Jo sliktāka redze, jo lielāks auto! Tas ir viens būtisks aspekts.".

Vernons 7.jūlijs 2020 10:08
0 0 Atbildēt

Ha!

Vernons 7.jūlijs 2020 10:27
1 2 Atbildēt

Priekšroku uz Kapiem vēl joprojām aistāvi!

Kaut kā nemanīju Tavu parakstu zem Noteikumiem.

Palaidniex 7.jūlijs 2020 10:37
3 1 Atbildēt

P.S. Tās prasības ir izstrādājuši, uzrakstījuši, parakstījuši un pieņēmuši daudz viedāki un gudrāki cilvēki par tevi - ak, paštaisnuma orākul... ;)

Palaidniex 7.jūlijs 2020 10:36
3 1 Atbildēt

Šie noteikumu punkti atbilst Vīnes konvencijai par satiksmi un šādas prasības ir visās šo konveciju parakstījušo valstīs, jo ir iekļautas vai tajos spēkā esošajos CSN, vai CSL.

To ka tu permanenti nesaproti terminus, jauc top jēgu un nesaproti, kas rakstīts CSN, mēs vairākus gadus dien-dienā par to pārliecinamies.

Palaidniex 7.jūlijs 2020 10:54
3 1 Atbildēt

Tātad, ja - jo lielāks auto, jo sliktāka redze - autobusu un kravinieku vadīājiem acu ārsta izziņa ārstu komisijā ir pirkta?

Nu vismaz tā tu te apgalvo, apvainojot arī ļoti pat lieliskus lielgabarīa trapsportlīdzekļu vadītājus, kuri prot braukt ļotio labi, būtiski pieminēt - ignorētjot visu tavu šļuru un tavas "pareizās" braukšanas un "sabraukšanas" postulātus...

Vernons 7.jūlijs 2020 10:25
1 4 Atbildēt

Gājējam aizliegts šķērsot brauktuvi ar četrām un vairāk joslām... .

Palaidniex 7.jūlijs 2020 10:28
4 1 Atbildēt

Ja uz tāda ceļa ir ierīkota neregulēta gājēju pāreja, un tā vēl nav pārbūvēta par regulējamu gājēju pāreju - nekas neatceļ 145. CSN punkta izpildi obligātā kārtīa auto vadītājiem un īpaša uzmanība ir jāvelta 146 punkta izpildei.

Kas tev, paštaisniais veci, nav skaidrs?

Vernons 7.jūlijs 2020 11:12
1 5 Atbildēt

Man skaidrs ir viens, Tu gājēju, par katru cenu, gribi dabūt kādam zem riteņiem! Gājēja pienākums "Dot ceļu" transportam!

Transporta pienākum palaist gājēju, Šķērsli kuru spēja pamanīt!

Pie kam apstātie Tā, lai nenotiktu sadursme!!!

Pie tā video, kur Tavs muļķīgais komentārs, par sasito priekšējo stiklu, zaļam iedegoties "raķete" ielido krustojumā, par gājēju Tu galīgi piemirsi!

Palaidniex 7.jūlijs 2020 14:16
6 1 Atbildēt

Pamēģini nedot ceļu gājējam Vācijā, ātri vien tev Gerkāns apstāstīs, kur vēži ziemo. Ja tev kaut kas nepatīk spēkā esošops un mierrīgi izpildāmos un saprotamos CSN - tā ir tava problēma. Ja nespēj - nodod savu vadītāja apliecību tuvākajā CSDD.

145. CSN punktā ir apsrakstīs, kas konkrēti, soli pa solim jādara vadīājam , lai tas SPĒTU pamanīt šķērsli. Neredzamu gājēju nav, ir niohilistiska autovadīāja atieksme pret CSN pildīšanu.

Ja uzskati, ka ir pieļaujama šāda izpildīšanmās koplietošanas satiksmē, tos atbalsti, tad tādiem rodas drosme vairoties. Tādi "jālikvidē" saknē! Nevis ar tādiem nemitīgi jārēķinās. Aizej uz celīša notupiues tā raķešvaroņa priekšā un nobučo zābaciņu!

Pļurkt 7.jūlijs 2020 16:45
2 0 Atbildēt

Ja Vācijā nācies notriekt gājēju, pie kam vēl uz gājēju pārejas, tad lai būtu mazāks sods ieteicams viņam vismaz 3 reizes pārbraukt vēl pāri!!!

Jo pretējā gadījumā maksāsi invaliditāti visu tā gājēja atlikušo mūžu.... BEZ TIESĪBĀM UZ APŽĒLOŠANU!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti