Audi iegūst balvu par bezpilota braukšanas sistēmu

 
Audi Latvia | 16.decembris 2013 12:29

Bezpilota braukšanas sistēmu izstrādes jomā Audi atrodas priekšgalā – un mediju uzmanības centrā. Žurnālu Auto Bild un Computer Bild redaktoru komandas ir izvēlējušās četru gredzenu zīmolu par Inovāciju balvas ieguvēju, atzīstot tā bezpilota braukšanas tehnoloģiju.

  • Žurnāli Auto Bild un Computer Bild slavē Audi
  • Lieliski panākumi konkursa „Savienots automobilis” lasītāju aptaujā
  • Audi gūst uzvaru tālruņu, navigācijas sistēmu un interneta savienojuma kategorijās

Foto: Publicitātes attēls

Ja runa ir par tā automobiļu savienojamību, premium automobiļu ražotājs nosaka jaunus standartus. Lasītāju aptaujā par „Savienota automobiļa balvu”, ko sponsorē žurnāli Auto Bild un Computer Bild, Audi ieguva trīs balvas – vairāk kā jebkurš cits ražotājs. Šajā konkursā, kas 2013. gadā notiek pirmo reizi, lasītāji ņēma vērā visus automobiļu savienojamības aspektus, piemēram, interneta savienojumu un to, kā darbojas navigācijas sistēmas. Cita vērtēšanas joma bija palīgsistēmas, kas padara braukšanu drošāku un ērtāku. Žurnālu Auto Bild un Computer Bild lasītāji varēja balsot astoņās dažādās kategorijās. Saskaitot aptuveni 320 000 balsu, Audi izvirzījās vadībā kā nepārprotams uzvarētājs. Četru gredzenu zīmols guva uzvaru trīs kategorijās.

Tālruņu kategorijā lasītāji atzina Audi tālruņa turētāju, kas ērti savieno mobilo tālruni ar automobili, par labāko tehnoloģiju. Navigācijas sistēmu kategorijā par labāko tika atzīts karšu ekrāns ar Google Earth attēliem. Savukārt interneta savienojuma kategorijā par iecienītāko tehnoloģiju tika atzīta LTE un Wi-Fi kombinācija – liela ātruma mobilās komunikācijas standarts uz automobili nogādā lielus datu apjomus, bet Wi-Fi tīklājs pārsūta tos uz mobilajām ierīcēm.

„Protams, mēs esam ļoti priecīgi par panākumiem konkursā „Savienots automobilis”,” komentēja Rikijs Hudi (Ricky Hudi), Audi Elektriskā/elektroniskā aprīkojuma izstrādes nodaļas vadītājs. „Mēs šajā jomā pēdējo gadu laikā esam ieguldījuši lielu darbu. Es vēlos pateikties visiem, kas ir bijuši tajā iesaistīti. Šādas balvas ir gan motivācija, gan iedrošinājums izgudrot arvien jaunas, tehnoloģiski revolucionāras sistēmas.” Apbalvošanas ceremonija notiks janvāra sākumā Starptautiskajā CES (Source for Consumer Technologies) centrā Lasvegasā, Nevadā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti