Krievu „Datsun” daļēji atklāts (+ foto)

 

Foto: Clubdatsun.ru

iAuto | 17.decembris 2013 7:47

Globālajā tīmeklī nonākuši „AvtoVAZ” rūpnīcā uzņemti attēli, kuros redzams daļēji atklāts jauns „Datsun” modelis, kas tiks ražots speciāli Krievijas tirgum.

Daļēji atsegtais automobiļa priekšgals ļauj noprast, ka Krievijas „Datsun” izmantots līdzīgs dizains kā Indijas un Indonēzijas tirgiem ražotajiem hečbekam Go un minivenam „Go+,” redzams arī, ka automašīnai ir pietiekoši augsts klīrenss, kas Krievijas apstākļos ir tikai pozitīvi. Agrāk internetā bija publicēti arī Krievijas „Datsun” sedana attēli, kas atšķiras tikai ar savādāku priekšējo buferi.

„Datsun” cena Krievijas tirgū sāksies no 380 000 rubļu (6072 Ls) un kā atklājis „Datsun” markas reģionālais direktors Krievijā Žeroms Sego, labi nokomplektēts „Datsun” maksās lētāk nekā cenu ziņā vispieejamākais „Nissan.” Viņš piebildis, ka Krievijas tirgum paredzēti divi „Datsun” modeļi, kuriem jau izvēlēti nosaukumi, tomēr atklāt tos vēl nedrīkst.

„Datsun” Krievijas varianta sērijveida ražošanai jāsākas 2014.gada aprīlī.

Kompānija „Datsun” ir „Nissan Motor Company” sastāvdaļa. „Datsun” pastāvēja no 1931. līdz 1986.gadam un savu darbību atkal atsāka 2013.gadā.

Foto: Clubdatsun.ru

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Turpmāk lētāks - Opel Mokka piedzīvo neuzkrītošu modernizāciju un samazina cenu 8

Opel kompaktais SUV saņēmis uzlabojumus plānotā modernizācijas procesa gaitā, taču atpazīt jaunāko Mokka nebūs viegli. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Kas ir GWM Wey 05 plug-in hibrīds ? (+ VIDEO) 6

Kas ir GWM Wey 05? Tas ir ķīniešu autoražotāja Great Wall Motors krosovers, acainās Oras lielais brālis, kas turpina GWM ekspansiju Eiropā un Latvijā. Lasīt vairāk

 

Jaunās Dacia Duster 4x4 tests (+ FOTO) 25

Dacia Duster 4x4 divu dienu tests maršrutā Rīga - Liepāja - Klaipēda - Nida - Šauļi - Jelgava - Rīga. Lasīt vairāk

 

Krievu blogeris izjauc Lada Granta un “pastāsta, kā ir” 6

Krievu interneta zvaigzne Iļja Sviridovs no Club Service izjaucis jaunu Lada Granta un salīdzinājis to ārzemju automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti