„Cadillac” prezentē „ATS” kupeju (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 15.janvāris 2014 11:39

Detroitas motoršovā notikusi „Cadillac ATS” kupejas pirmizrāde. 4663 m garais, 1392 mm augstais un 1841 mm platais divdurvju automobilis ar 2775 mm garo riteņu bāzi tiks piedāvāts ar diviem jaudīgiem motoriem no „ATS” sedana krājumiem.

Foto: Publicitātes foto

Divu litru četru cilindru turbo motors attīsta 275 ZS (400 Nm), bet 3,6 litru sešcilindru agregāta jauda ir 325 ZS. Abi motori jau no rūpnīcas komplektēti ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu, taču mazākās jaudas agregāts var strādāt arī kombinācijā ar sešpakāpju mehānisko kārbu. Klients varēs izvēlēties variantu ar aizmugurējo vai visu riteņu piedziņu.

Foto: Publicitātes foto

„ATS” kupejai ir neatkarīgā piekare aizmugurē un „McPherson” statņi priekšā, taču par papildu maksu var pasūtīt sporta paketi ar „Magnetic Ride Control” adaptīvo piekari, palielinātas berzes diferenciāli un efektīvāku motora dzesēšanas sistēmu. „ATS” kupejas bāzes modelis komplektēts ar gaismas diožu lukturiem aizmugurē, bet dārgākajām versijām šādas tehnoloģijas optika būs gan priekšā, gan aizmugurē.

Foto: Publicitātes foto

Automobiļa elektronisko palīgu arsenālā būs parkošanās palīgsistēma priekšā un aizmugurē, atpakaļskata kamera aizmugurē, sistēma, kas brīdina par iespējamo sadursmi ar priekšā braucošu transportlīdzekli, adaptīvā kruīzkontrole, automobilis brīdinās vadītāju par to, ka izbraukts no savas joslas un uzsāks automātisko bremzēšanu, konstatējot šķērsli priekšā un aizmugurē.

Foto: Publicitātes foto

Pircējam tiks piedāvāta arī jaunākā CUE multimediju sistēma (bāzes versijai par piemaksu), kas komplektēta ar astoņu collu displeju, „Siri Eyes Free” balss vadību un funkciju, kas automātiski nolasa teksta paziņojumus. Aprīkojumu papildinās projekcijas displejs, satelīta radio, USB, Bluetooth un „Bose” audio sistēma ar 12 skaļruņiem.

Foto: Publicitātes foto

„ATS Coupe” ASV pircējiem kļūs pieejama 2014.gada vasarā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti