Pirmo jaunās paaudzes "Ford Mustang" pārdod par $300 000 (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 22.janvāris 2014 7:48

Pirmais jaunās paaudzes "Ford Mustang" eksemplārs pārdots "Barrett-Jackson" rīkotajā izsolē par 300 000 ASV dolāru.

Cena, ko samaksājis kāds nezināms pircējs, gandrīz desmit reižu pārsniedz "Mustang" bāzes versijas cenu, kas oficiālā tirdzniecībā nonāks 2014.gada rudenī. Dāsnais pircējs savam pirmajam eksemplāram ar 420 ZS V8 motoru varēs izvēlēties sešpakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu, salona noformējumu un virsbūves sportisko svītru krāsu.

Foto: Publicitātes foto

Līdzekļi, kas tika iegūti izsoles laikā, tiks novirzīti veselības organizācijai JDRF. Ar šo organizāciju "Ford" sadarbojas kopš 1983.gada un šajā laikā pārskaitījis tai aptuveni trīs miljonus dolāru, kas iegūti pārdodot automobiļus izsolē.

Jaunās paaudzes "Ford Mustang" debitēja aizvadītā gada beigās. Klientiem izvēlei izveidotas versijas ar četru (2,3 litri 309 ZS;409 Nm), sešu (3,7 litri 304 ZS;366 Nm) un astoņu (5 litri 420 ZS;529 Nm) cilindru motoriem.

Foto: Publicitātes foto

Visu "Mustang" ekipējumā ir vilkmes kontroles sistēma, bet modifikācijai ar piecu litru V8 motoru - arī "Launch Control" sistēma, kas nodrošina maksimāli efektīvu paātrināšanos no vietas. Savā sestajā paaudzē "Ford Mustang" tiks piedāvāts arī Eiropā.

Foto: Publicitātes foto

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
FF 22.janvāris 2014 10:48
1 0 Atbildēt

Visas nianses nezinu, taču- Mustang mainās tāpat kā viss cits pasaulē, jaunā paaudze pirmoreiz izmantos jaunu 4 cilindru 2,3 l turbomotoru, bet vecais V6 (304 ZS) joprojām paliek piedāvājumā (gan tikai štatos).

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti