Joprojām nav skaidrs, kad Šūmahers tiks modināts no komas 7

 
Nozare.lv | 24.janvāris 2014 21:13

Leģendārā Pirmās formulas (F-1) septiņkārtējā pasaules čempiona Mihaela Šūmahera veselības stāvoklis, turpinot atrasties komā, joprojām tiek vērtēts kā stabils, tomēr vēl arvien nav skaidrs, kad viņš tiks modināts no komas.

Kā zināms, 45 gadus vecais Šūmahers decembra izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma. Šobrīd viņš jau labu laiku atrodas komā Grenobles slimnīcā.

Mihaels Šūmahers Foto: autogeeze.com

"Joprojām nav skaidrs, kad varēsim viņu modināt no komas. To darīsim vien tad, kad mums nebūs bažu par viņa veselību. Viņa stāvoklis ir stabils, taču nav kritisks," laikraksts "Bild" citē Grenobles slimnīcas galveno ārstu un profesoru Žanu Fransuā Pajē.

Šūmahera veselības stāvokļa jautājumā šī ir pirmā izplatītā informācija kopš 17.janvāra.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot "Benetton" vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams "Ferrari".

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu "Mercedes" komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Arcani 31.janvāris 2014 22:13
16 0 Atbildēt

Šūmahera tituli tika iegūti negodīgi:

Reaalu formulu trenkaashana pa reaalaam traseem- tas nav tikai treninjsh. tie ir testi mashiinas attistiishanai. taapeec testi ir ierobezhoti, lai dazha laba bagaata komanda, kurai ir privaataa testu trase, neguutu negodiigas priekshrociibas vizinoties pa turieni 24/7 kaa tas notika Shumachera laikaa.

zinātājs 25.janvāris 2014 11:38
15 3 Atbildēt

vai tik tas nav Dieva sods?

Māris no Salaspils 31.janvāris 2014 11:50
14 0 Atbildēt

šūmahers ir vienīgais čempions, kurš komandas biedram viduvējībai iemanījās kopvērtējumā pakāst trīs sezonas pēc kārtas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti