Šovasar sagaidāms jauns Renault Trafic

 
Renault | 4.februāris 2014 15:18

Šovasar tiks izlaista jauna Renault Trafic versija. Šī modeļa pārdošanas apjoms tā vairāk nekā 34 gadus ilgās, plaukstošās karjeras laikā ir pārsniedzis 1,6 miljonus vienību.

Ilustrācijā, ko šodien izplatīja franču ražotājs, ir aplūkojamas dažas gaidāmā modeļa raksturīgākās iezīmes. „Tā līnijas iemieso Renault jauno identitāti. Mans mērķis bija izveidot dinamisku, pārliecinošu korpusu, neupurējot modeļa robustumu vai lietotāja ērtības, kādas klienti sagaida no sava kravas furgona," atklāj jaunā Renault Trafic dizainers Kijuns Jungs (Kihyun Jung).

Foto: Publicitātes attēls

Ar trešās paaudzes modeli Trafic Renault vairāk nekā jebkad ir koncentrējies uz biznesa klientu vajadzībām, piedāvājot „Inovācijas labākai dzīvei” (Innovation for a Better Life).

Vieglā komerctransporta ražotāja, kas ir vadošais Eiropā kopš 1998. gada, radītā kravas furgona pievilcību vairo tā uzlabotais stils, jaunas tehnoloģijas un jaunu dzinēju klāsts, kuros izmantotas zināšanas, kas gūtas Formula 1 sacīkšu pasaulē.

Sīkāka informācija par jauno Renault Trafic būs pieejama jau pavisam drīz.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti