„Citroen DS3 Racing” kabriolets maksās 38 490€ (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 5.februāris 2014 8:09

Francijas autobūves kompānija „Citroen” atklājusi pieteikšanos „Citroen DS3 Cabrio Racing” iegādei un nosaukusi modeļa cenu Vācijas tirgum - 38 490 eiro.

Francijas autobūves kompānija „Citroen” atklājusi pieteikšanos „Citroen DS3 Cabrio Racing” iegādei un nosaukusi modeļa cenu Vācijas tirgum - 38 490 eiro.

Sportiskais kabriolets, kas pirmizrādi piedzīvoja Gūdvudas Ātruma festivālā un drīz pēc tam arī Frankfurtes 2013.gada autoizstādē, tiks izgatavots ierobežotā sērijā un iegūs 207 ZS jaudīgu 1,6 litru 207 ZS benzīna turbo dzinēju, kas strādā pārī ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. No vietas līdz 100 km/h šāds tandēms automobili paātrina 6,5 sekundēs un var nodrošināt maksimālo ātrumu 235 km/h.

Foto: Publicitātes foto

 Jaudīgā kabrioleta virsbūvei izmantots pelēki matēts tonis, kas kontrastē ar melnā hroma apdarē veidotajiem spoguļu korpusiem, durvju rokturiem, bagāžnieka vāku un sarkanās krāsas durvju svītrām un riteņu disku dekoratīvajiem vāciņiem.

 Automašīnai ir melni 18 collu „Nemesis” riteņu diski, bet salonā, kura apdarei izmantota melnas un sarkanas krāsas kombinācija, kā arī oglekļa šķiedras un alumīnija dekori, iemontēti ar ādu un alkantaru apšūti sēdekļi un alumīnija pedāļi. Uz piederību limitētai sērijai norāda „Citroen Racing” logotips uz priekšējo sēdekļu atzveltnēm un plāksnīte uz vidus konsoles ar eksemplāra kārtas numuru.  

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 1

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti