„Škoda Octavia Scout” – čehu pilnpiedziņas universāla pirmie attēli

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 12.februāris 2014 7:41

Internetā publicēti čehu autobūves kompānijas „Škoda” jaunuma, paaugstinātas pārgājības universāla „Octavia Scout” pirmie oficiālie attēli.

Ražotājs atklājis arī daļēju tehnisko informāciju, vairāk solot pastāstīt Ženēvas autoizstādē (6.03-16.03), kur notiks „Octavia Scout” pirmizrāde.

„Škoda” savu jaunumu iecerējis kā modeli, kas nebaidīsies nobraukt no ierastā asfalta vai grants seguma un izvizināt savu saimnieku par meža ceļiem vai pat nedaudz sarežģītāka profila apvidu. Šim nolūkam „Scout” aprīkots ar pilnpiedziņas sistēmu un piektās paaudzes „Haldex” sajūgu, augstāku klīrensu (+33 mm salīdzinājumā ar standarta modeli), kā arī plastikāta uzlikām, kas pasargā virsbūvi no skrāpējumiem. Komplektā arī 17 collu riteņu diski, jumta reliņi un miglas lukturi.

Foto: Publicitātes foto

„Octavia Scout” motoru piedāvājumā būs divi dīzeļi un viens benzīna motors. Tie nāk no „Volkswagen” krājumiem un būs par 20% ekonomiskāki nekā iepriekšējās paaudzes versijas. Spēka agregātu jaudu ražotājs pagaidām neatklāj, taču zināms, ka agrāk tie attīstīja 150 un 184 ZS dīzeļversijā un 180 ZS benzīna variantā.  

Jāatzīmē, ka jaunajam modelim uzlabota vilktspēja un tagad „Škoda Octavia Scout” varēs vilkt par 25% vairāk – līdz pat 2 tonnām.

Informācija par cenām un tirdzniecības startu tiks paziņota vēlāk. 

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti