"Audi A3" g-tron maksās 25 900 eiro (+ foto)

 

Audi A3 Sportback G-Tron. Foto: Audi

Leta | 14.februāris 2014 11:43

Audi A3 g-tron ir pilnībā gatavs doties ceļā. Tā iepriekšpārdošana Vācijā tiek uzsākta 13.februārī par bāzes cenu 25 900 eiro. Izmantojot Audi e-gāzes degvielas karti, klienti, ja vien viņiem ir tāda vēlēšanās, par sava A3 g-tron degvielu var izvēlēties Audi e-gāzi, kas neatstāj negatīvu ietekmi uz vidi.

Audi A3 g-tron ir daļa no četru gredzenu zīmola jaunās, integrētās un ilgtspējīgās mobilitātes koncepcijas. Modeļa 1,4 litru TFSI dzinēju ar 81 kW (110 ZS) jaudu iespējams darbināt, izmantojot dabasgāzi, Audi ražoto e-gāzi vai benzīnu. Braucot tikai e-gāzes režīmā, g-tron vispār nerada CO2 izmešus.

Audi e-gāze ir sintētiskais metāns, kas tiek ražots Audi e-gāzes ražotnē Lejassaksijas federālās zemes ciematiņā Verltē, Vācijā, kas ir pirmā šāda veida ražotne pasaulē. Ar Audi e-gāzi darbināmais A3 Sportback g-tron šobrīd ir videi nekaitīgākais pārvietošanās veids garākiem pārbraucieniem. Tas ir tādēļ, ka Audi e-gāzes ražošanas procesā ar zaļajiem energoresursiem tiek izmantots tikpat daudz CO2, cik tiek saražots, braucot ar Audi A3 g-tron gāzes režīmā. Audi A3 g-tron patērē vidēji 3,2-3,3 kilogramus gāzes uz 100 kilometriem. Pašreizējā degvielas cena ir 3,50 eiro uz 100 kilometriem.

Audi e-gāzes pirkšanas princips ir tiešs un atbilst atjaunojamo energoresursu izplatīšanas principam. Audi reģistrē nopirktās gāzes daudzumu, ko klients ir iegādājies ar Audi e-gāzes degvielas karti, un nodrošina, ka tieši tikpat daudz Audi e-gāzes nonāk Vācijas kopējā dabasgāzes tīklā.

Klienti, kuri izvēlas šo iespēju, var iegūt Audi e-gāzes degvielas karti par vien 14,95 eiro mēnesī. Papildus Audi e-gāzes degvielas karte nodrošina atlaidi katra klienta atkārtoti iepildītās gāzes cenai. Karti iespējams izmantot Audi e-gāzes iegādei vairāk nekā 650 degvielas uzpildes stacijās Vācijā.

Audi A3 Sportback G-Tron. Foto: Audi

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti