„Volkswagen” modernizē sportisko „Scirocco”

 

Volkswagen Scirocco Foto: Publicitātes foto

iAuto | 17.februāris 2014 7:24

Vācu autobūves kompānija „Volkswagen” veikusi modernizāciju sportiskajam hečbekam „Scirocco” un tā jaudīgajai „R” modifikācijai. Abi modeļi plašākai publikai tiks parādīti Ženēvas autoizstādē.

Volkswagen Scirocco Foto: Publicitātes foto

Atjaunotais „Scirocco” saņēmis jaunu priekšējo buferi ar savādāk izvietotiem gaisa pievadiem, nedaudz savādākus galvenos lukturus un vienu zem otra sakārtotus pagriezienu, dienas gaitas un miglas lukturus bufera sānos. Aizmugurē tagad diožu lukturi un bagāžnieka vāka atvēršanas mehānisms, kas paslēpts aiz „VW” logotipa, bet salonā svarīgākās pārmaiņas ir jauna stūre „Golf” GTI stilā un  trīs jauni mērinstrumenti uz priekšējā paneļa – divi paredzēti eļļas temperatūras un turbīnas spiediena kontrolēšanai, trešais ir hronometrs.

Volkswagen Scirocco Foto: Publicitātes foto

Jaunievedums ir parkošanās palīgsistēma un navigācija ar skārienjutīgu ekrānu, kas pārņemta no jaunā „Golf.” „Scirocco” bāzes versija būs aprīkota ar sporta sēdekļiem, klimatkontroli, elektriskajiem stiklu pacēlājiem un sistēmu, kas palīdz uzsākt braukšanu slīpumos.

Foto: Publicitātes foto

Motoru piedāvājums sastāv no četriem benzīna un diviem dīzeļa dzinējiem. Bāzes versijai uzstādīts 1,4 litru benzīna motors ar 125 ZS, bet jaudīgāko motoru ar 280 zirgspēkiem agrāko 265 ZS vietā saņem „R” modifikācija. „Parastā” Scirocco benzīna motoru izvēlē būs arī 2 litru agregāts ar 180 ZS jaudu, kas stājies vecā 160 ZS motora vietā un 2 litru agregāts ar 220 ZS jaudu no „Golf GTI.” Dīzeļdzinējus pārstāv divlitru motors ar 150 un 184 ZS jaudu.

Volkswagen Scirocco R Foto: Publicitātes foto

Jāpiebilst, ka visi motori tagad izpilda Euro-6 normas un ir par 19% ekonomiskāki par saviem priekštečiem.

Volkswagen Scirocco R Foto: Publicitātes foto

Visi „Volkswagen Scirocco” motori: darba tilpums, jauda, degvielas patēriņš:

1,4 litri TSI (benzīns) – 125 ZS, 5,4 litri

2 litri TSI (benzīns) – 180 ZS, 6,0 litri

2 litri TSI (benzīns) – 220 ZS, 6,0 litri

2 litri TSI (benzīns) – 280 ZS, 8,0 litri

2 litri TDI (dīzelis) – 150 ZS, 4,1 litrs

2 litri TDI (dīzelis) – 184 ZS, 4,3 litri

Foto: Volkswagen Scirocco R

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti