"Citroen C5" universāls kļūst vēl universālāks (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 25.februāris 2014 7:54

"Citroen" iepazīstinājis ar modeli "CrossTourer" – universālu, kas veidots pēc līdzīgas receptes kā "Audi A6 Allroad," "Volkswagen Passat Alltrack," "Škoda Octavia Scout" un "Opel Insignia Country Tourer."

Foto: Publicitātes foto

Tas paredzēts sliktākiem ceļiem un neliks tā saimniekam domāt par buksēšanas trosi ik reizi, kad jānobrauc no stingra seguma ceļiem.

Foto: Publicitātes foto

No parastā "C5" „slikto ceļu” modifikācija atšķiras ar 15 mm augstāku klīrensu, 18 collu vieglmetāla diskiem, bamperu un virsbūves sānu aizsardzību, hromētiem spoguļu korpusiem, platākiem spārniem un jumta bagāžnieka sliedēm.  

Foto: Publicitātes foto

 

Automobilis komplektēts ar "Hydractive" III+ piekari, kas ir īpaši komfortabla un automātiski regulē atsperu un amortizatoru augstumu, vienmēr nodrošinot konstantu klīrensu neatkarīgi no tā, cik daudz automašīna noslogota.

Foto: Publicitātes foto

"Hydractive" III+ iespējas vispilnvērtīgāk var izmantot braucot nelielos ātrumos – ātrumā līdz 10 km/h tā virsbūvi ļauj pacelt par 6 cm, ātrumā līdz 40 km/h – par 4 cm. Savukārt tad, kad nepieciešams aizvest kādu smagāku priekšmetu, šī funkciju palīdzēs nolaist virsbūvi uz leju, pazeminot bagāžnieka malu un padarot vieglāku iekraušanu.

Foto: Publicitātes foto

"CrossTourer" rīcībā ir arī „inteliģentā” vilkmes kontroles sistēma, kas uzlabo riteņu saķeri sliktos ceļa apstākļos, dubļos un sniegā.  

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 25.februāris 2014 11:14
0 0 Atbildēt

Kam tādu ērmu vajag!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti