"Mansory" laiž klajā jaunu tūnētu "Buggati Veyron"

 

Foto: carmagazine.co.uk

Norberts Dambis speciāli iAuto | 3.marts 2014 18:20

Vācijas luksusa automobiļu modifikācijas firma „Mansory” vairāk kā pēc trīs gadu pārtraukuma ir izveidojis savu otro specializēto „Buggati Veyron” versiju „Vivere”, kura savu pasaules pirmizrādi piedzīvos tieši Ženēvas autoizstādē.

Foto: carmagazine.co.uk

„Vivere” modeli var nosaukt par „Mansory” pirmo specializēto „Buggati Veyron Vincero” pēcnācēju. Uzlabotā versija ieguvusi šaurāku motora pārsegu, kā arī citādāku salona apdari. Pie atjauninājumiem nāk arī V-veida LED dienas gaitas gaismas un aero-optimizētiem sānu sliekšņiem kopā ar lielākām gaisa atverēm uz sāniem.

Foto: carmagazine.co.uk

„Veyron Vivere” ir ievērojams ar savu aizmugurējo difuzoru, diviem pakaļējiem gaisa iepludinātājiem un to, ka visa virsbūve veidota no oglekļa šķiedras. Kā pēdējo pieskārienu ārējam izskatam piedod galantie vieglmetāla diski ar specializētām ražotāja riepām.

Foto: carmagazine.co.uk

Salona ieguvumos ietilpst apkārtesošs LED apgaismojums durvīs, sēdvietās un instrumentu panelī, kā arī elegenta ādas apdare stūrei un oglekļa šķiedras iestrādes.

Foto: carmagazine.co.uk

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti