"Lexus" parāda kompaktklases krosoveru (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto.lv | 11.aprīlis 2014 12:05

"Lexus" atklājis kompaktā krosovera "NX" attēlus, paziņojot, ka plašākai publikai tas tiks nodemonstrēts Pekinas autoizstādē (no 18.04).

Foto: Publicitātes foto

"Lexus" krosovers, kas gatavojas konkurēt ar "Audi Q5," "BMW X3" un "Range Rover Evoque," pircējiem tiks piedāvāts ar trīs spēka agregātiem: diviem benzīna dzinējiem un vienu hibrīdiekārtu.

Foto: Publicitātes foto

Motoru veiktspēja un tehniskie rādītāji vēl tiek turēti slepenībā, tādēļ šobrīd var balstīties vien uz ekspertu izteikto minējumu, ka hibrīdversijas "NX300h" sastāvā būs iekļauts elektromotors un 2,5 litru benzīna agregāts, savukārt, pērkot benzīna versijas klients varēs izvēlēties jaunu divlitru turbo (versija "NX200t") agregātu ar degvielas tiešās iesmidzināšanas un gāzu sadales fāzu maiņas sistēmām vai atmosfērisko (versija "NX200") variantu ar tādu pašu darba tilpumu. Visas krosovera modifikācijas būs pieejamas ar priekšējo riteņu piedziņu vai pilnpiedziņas versijā ar bloķējošo starpasu diferenciāli.

Foto: Publicitātes foto

Raksturīgākās jaunā krosovera vizuālās pazīmes ir milzīgais trapecveida radiatora režģis un ieslīpie gaismas diožu galvenie lukturi ar šaurajām dienas gaitas virtenītēm apakšā. Standarta versijai tiek uzstādīti 17 collu diski, 18 collas opcija. Automobiļa salons veidots sportisko Lexus stilā, aprīkojumā ādas stūre, galvenais panelis ar sudrabotu kontūru, mobilo ierīču uzlādēšanas stacija, pedāļi ar alumīnija uzlikām. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
GB12 11.aprīlis 2014 12:23
1 1 Atbildēt

Šķiet, turīgajam daiļajam dzimumam patiks... Pēc gada varēsim redzēt masveidā šādus uz Jūrmalas šosejas kreisajā joslā ar 87 km/h, pļāpājot pa tālruni... :)

LMT 11.aprīlis 2014 13:49
0 0 Atbildēt

Tas jau nav nekāds peugeots. Man ar patīk!

VWfans 12.aprīlis 2014 1:06
0 0 Atbildēt

Man arī patiks! Jau tagad patīk!

DarthVader 12.aprīlis 2014 20:56
0 0 Atbildēt

Darth Vader stils

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti