Lai nebūtu kā visiem – "Audi A4" "Abt" versijā (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 21.jūlijs 2016 6:26

Vācijas tūninga kompānija "Abt" parūpējusies par tiem, kam "Audi A4" rūpnīcas izpildījumā šķiet pārāk garlaicīgs un mietpilsonīgs.

Protams, būtu pārsteidzīgi vainot veiksmīgās vācu markas dizainerus izdomas trūkumā, taču nedaudz atraktivitātes un svaiguma var nākt tikai par labu. Kā arī papildu jauda, ko Abt piedāvā gan "Audi" 2.0 TFSI četrcilindru benzīna, gan 3.0 TDI-V6 sešcilindru dīzeļa dzinējam.

Pirmajā gadījumā rūpnīcas 252 ZS un 370 Nm pārvēršas par 330 Zs un 440 Nm, bet otrā motora jauda no 272 Zs (600 Nm) pieaugs līdz 325 Zs (680 Nm). Par četrcilindru motora pārbūvi "Abt" prasa 2490 eiro, par iejaukšanos sešcilindru agregāta konstrukcijā – 2990 eiro.

Vizuālā izskata pārveidojumu komplektā iekļauts jauns radiatora režģis (EUR 750), aizmugures bamperis un izplūdes sistēma ar četriem izpūtēja uzgaļiem (EUR 2190), sportiska izskata riteņu diski 19 vai 20 collu izmērā (no 2600 eiro), kurus var pasūtīt kopā ar riepu komplektu (viss par EUR 3790).

Ja maciņš atļauj, pārveidojumus var turpināt, uzstādot sportiskāk noregulētu piekari ar stingrākām atsperēm un amortizatoriem.

 
Visi komentāri
 
es 21.jūlijs 2016 8:50
0 0 Atbildēt

Mūsējie jaudu paceļ par daudz mazākām naudām. Par 2,5 - 3,0 k EUR vietējie pieliktu klāt vismaz divtik.

kas 21.jūlijs 2016 9:43
0 0 Atbildēt

Cik japiemaksa par Porsche sturi?

H 21.jūlijs 2016 10:09
0 0 Atbildēt

Bet par porsche salonu?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti