Kanādas kompānija piesaka elektrisku triciklu (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 6.decembris 2016 11:22

Kvebekā bāzētā kompānija Girfalco publicējusi attēlus un informāciju par savu pirmo modeli – sportisku elektriskās piedziņas triciklu Azkarra, kas 100 km/h varēs sasniegt mazāk nekā trīs sekundēs.

Pirmajā darbības gadā "Girfalco" plāno izgatavot 25 triciklus, bet pavisam tiks uzbūvēti 100 videi draudzīgie transportlīdzekļi.

Klientiem tiks piedāvātas trīs versijas: bāzes, jaudīgā versija “S” un ekskluzīvā “Unique Edition”.

Bāzes versijā triciklam būs iebūvēts viens elektromotors ar 73 Zs jaudu un funkciju, kas īslaicīgi ļauj attīstīt 102 Zs un 1000 Nm. 100 km/h 480 kg smagais spēkrats sasniegs 4,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums būs 200 km/h.

510 kg smagā “S” versija tiks komplektēta ar trim elektromotoriem, kas attīstīs 306 Zs un 3000 Nm. 100 km/h šādam triciklam būs pa spēkam 2,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 240 km/h.

Nobraucamā distance abos gadījumos ir 200 km, bet bateriju uzlādei līdz 80% pie speciālas iekārtas pietiks ar pusstundu.

Bāzes versijā "Azkarra" maksās 50,8 tūkstošus ASV dolāru, sportiskajā “S” versijā 73,5 tūkstošus, bet par “Unique Edition”, kas nodrošina iespēju pasūtīt ekskluzīvas ekstras un apdari “nacionālajās sacīkšu krāsās”, nāksies piemaksāt vēl 7,5 tūkstošus dolāru.

"Girfalco" paziņojis, ka pārdošanā elektriskais tricikls nonāks 2017.gada pavasarī.

 
Visi komentāri
 
3ton 6.decembris 2016 12:07
0 2 Atbildēt

Par No neame 73 tk., nekad!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO)

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti