Pirmais "Honda NSX" varenauto sasniedz Eiropu (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.decembris 2016 14:56

Eiropā ieradies pirmais "Honda NSX" varenauto, kas nogādāts tā pasūtītājam - "Honda" Šveices divīzijas bijušajam vadītājam Klodam Seidžam.

"Curva Red" sarkanās krāsas automašīnas atslēgas Eiropā pirmajam īpašniekam pasniedza "Honda Motor Europe France" vadītājs Taku Kasahara. Šāds gods izrādīts ne velti, jo Klods Seidžs bija ne tikai veiksmīgs menedžeris, bet arī viens no tiem speciālistiem, kas piedalījās jaunā "NSX" izstrādē.

"Honda NSX" oficiālā pārdošana Eiropā vēl nav sākusies. Šobrīd japāņu hibrīda kupeja nopērkama ASV tirgū, kur "Honda" rūpnīcā Ohaijo pirms pusgada startēja tās ražošana, kā arī Austrālijā. Japānas tirgū "Honda NSX" kļūs pieejama 2017.gada februārī.

"Honda NSX" (dažos tirgos "Acura NSX")aprīkota ar 3,5 litru twin-turbo V6 benzīna motoru, trim elektromotoriem un deviņu pakāpju divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu. Sistēmas kopējā jauda 573 Zs un 644 Nm.

Pašu pirmo "NSX" eksemplāru "Barret-Jackson" rīkotajā izsolē 2016.gada sākumā iegādājās Riks Hendriks. Bijušais autosportists un tagadējais "Nascar" sacīkšu komandas īpašnieks par pirkumu samaksāja 1,2 miljonus dolāru. Atzīmēsim, ka "NSX" cena ASV tirgū ir 156 000 dolāru. 

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 15.decembris 2016 14:31
1 0 Atbildēt

Krāsas nosaukumu ieteikuši poļu divīzija - Curva Red :)

Shamejais 15.decembris 2016 20:33
2 0 Atbildēt

Jā, Ploijā būs populārs - izskatās, autoražotāji laižot klajā auto partiju, tēmē uz konkrētu valsti....!

Shamejais 15.decembris 2016 20:34
0 0 Atbildēt

*Polijā...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti