"Mitsubishi" sola "Nissan Juke" konkurentu; pirmais iznāciens 2017.gada martā 3

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto | 3.janvāris 2017 14:56

Japānas autobūves kompānija "Mitsubishi" izgatavojusi kompaktu krosoveru, kas tirgū konkurēs ar "Nissan Qashqai". Jaunā modeļa debija paredzēta Ženēvas autoizstādē, 2017.gada pavasarī.

Kompaktais ģimenes krosovers būs nedaudz lielāks un ietilpīgāks par "ASX", taču mazāks par "Outlander". Abi pieminētie "Mitsubishi" modeļi nav sevišķi veiksmīgi – "ASX" tiek kritizēts par saspiesto salonu, turklāt nu jau ir morāli novecojis, bet lielais "Outlander" Eiropā nekad nav bijis pieprasītāko modeļu vidū. "Mitsubishi" cer, ka situācija mainīsies līdz ar jauno modeli, kas būs pilnvērtīgs kompaktās klases pārstāvis un pievienosies segmentam, ko savulaik aizsāka Nissan Juke. Interesanti, ka "Mitsubishi" koncepta dizainu veidojis bijušais "Nissan" dizaineris Cunehiro Kunimoto – tas pats speciālists, kurš savulaik strādājis arī pie "Juke" projekta.

"Mitsubishi" koncepta garums ir 4,49 m. Tas ir 1,89 m plats un 1,62 m augsts. Automobilis veidots pēc līdzības ar 2013.gada "Mitsubishi XR-PHEV" konceptu, bet divdaļīgā radiatora reste, kas vizuāli saplūst vienotā elementā, nākotnē tiks izmantota kā visu topošo markas krosoveru pazīšanās zīme.

Atgādināsim, ka koncepts "Mitsubishi XR-PHEV" bija aprīkots ar 160 Zs jaudīgu hibrīda iekārtu un priekšējo riteņu piedziņu. Sērijveida modelim gan paredzēti vien benzīna un dīzeļa dzinēji, toties būs arī pilnpiedziņas versijas un jauns kompakts turbo motors. Transmisiju izvēlē: mehāniskā kārba, variators un astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārbu, ko montēs pilnpiedziņas variantam. 

 
Visi komentāri
 
ašais BMW X6 3.janvāris 2017 16:01
8 0 Atbildēt

Pēc izskata tīri glīts!

ezis71 3.janvāris 2017 19:43
2 8 Atbildēt

Vai tad ar vienu kropli nepietiek?

experc 4.janvāris 2017 9:21
4 12 Atbildēt

Mitsubishi vismaz izskatās pēc automašīnas. Juke to pat par kropli nosaukt nevar, jo izdzirdēs kāds kroplītis un apvainosies.

Būs vēl viens geju un pedofīlu auto.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti