"Nissan" iezīmē nākotni ar konceptu "Vmotion 2.0" 3

 

Foto: Ekrānšāviņš no motor.ru

iAuto | 11.janvāris 2017 13:47

Japānas autobūves kompānija "Nissan" Detroitas autoizstādē izrāda konceptu "Vmotion 2.0", kas iezīmē dizaina virzienu kompānijas nākotnes sedanu līnijas modeļiem.

Japāņu ražotājs apgalvo, ka "Vmotion 2.0" koncepts tiks ņemts par pamatu, veidojot pārskatāmā nākotnē gaidāmos Nissan sedanus.

Prototips izceļas ar pretējos virzienos atveramām durvīm, augstvērtīga koka apdari durvīm un grīdai, vienotā blokā apvienotiem mērinstrumentu paneļa un multimediju sistēmas ekrāniem, kurus pārvalda ar centrālajā konsolē iebūvēta skārienpaliktņa palīdzību.  

"Vmotion 2.0" komplektēts ar autonomās braukšanas sistēmu ProPILOT, kas veiksmīgi debitēja minivena “Serena” konstrukcijā. Kad sistēma aktivizēta, Vmotion 2.0 apkārtējos par to informē, izgaismojot kompānijas logotipu radiatora režģī, kā arī difuzoru zem aizmugures bampera.

Prototips aprīkots ar "Bose UltraNearfiel Speakers" audio sistēmu, kas var mainīt skaņas virzienu un intensitāti, šādā veidā brīdinot vadītāju par potenciālo apdraudējumu satiksmē vai ārkārtas situācijām.

"Nissan" nav no tām kompānijām, kas bieži lutina savus fanus ar jauniem modeļiem. Viens no pēdējiem jaunumiem ir jaunās paaudzes mazauto "Micra", kas debitēja Parīzes autoizstādē 2016.gada septembrī.

 

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 12.janvāris 2017 9:15
0 0 Atbildēt

Man patīk Nissan, viņiem dizainā pārsvara ir kaut kas savs.

experc 12.janvāris 2017 9:55
0 0 Atbildēt

tas ir koncepts. Reālajam automobīlim atkal būs kvadrātains salons.

reku 13.janvāris 2017 15:03
0 0 Atbildēt

Ar pusstūri nē paldies brauciet paši,piedevām durvis veras kā zaparožecam "gorbatij".

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti