"AvtoVAZ" gatavo divus universālus 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 19.janvāris 2017 15:04

Krievijas autobūves kompānija "AvtoVAZ" šogad sola laist klajā divus jaunus universālus: "Lada Vesta SW" un šī modeļa “visādceļu” modifikācija "Lada Vesta Cross".

Krievu mediji ziņo, ka abi jaunumi pārdošanā nonāks 2017.gada otrajā pusē. Abi universāli saņems tos pašus motorus, kas tiek piedāvāti "Lada Vesta" sedanam. Tas nozīmē, ka pircējs varēs izvēlēties 1,6 litru agregātu ar 106 Zs vai 1,8 litru dzinēju ar 122 Zs kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu vai robotizēto transmisiju.

"Lada Vesta SW" būs pieejama tikai priekšpiedziņas versijā, bet "Vesta Cross", iespējams, tiks ražota arī pilnpiedziņas variantā, kas tādā gadījumā kļūs par saimes dārgāko modeli.

Piebildīsim, ka "Lada Vesta" kopš 2016.gada beigām nopērkama arī Vācijas tirgū. No Krievijas tirgum paredzētās versijas eksporta “Vesta” atšķiras ar citādas konstrukcijas mērinstrumentu paneli, modernizētu optiku, riepu spiediena kontroles sistēmu, nepiesprādzētu drošības jostu atgādinājuma indikatoru vadītājam un visiem pasažieriem, kā arī multimediju sistēmu, kas atbalsta angļu un vācu valodas. Eksporta “Vesta” navigācija ir komplektēta ar Eiropas valstu kartēm, bet motortelpā iebūvēts Euro-6 atbilstošs motors.    

Pašlaik viens šāds automobilis atrodams arī pazīstamajā “Mobile.de” sludinājumu portālā, kur pārdevējs par “Lada Vesta” ar 3000 km nobraukumu prasa 6400 eiro.

 
Visi komentāri
 
felix65 19.janvāris 2017 15:15
7 0 Atbildēt

3 štukas nobrauca un saprata, ka ir iegrābies.

experc 19.janvāris 2017 15:16
8 0 Atbildēt

Zinot, ka šis auto nav nemaz krievu izgudrojums, bet gan puzle no Renault - Nissan detaļām, tik un tā tāda cena priekš LADAs ir pārāk liela, jo kvalitāte tik un tā ir sūdīga ( lai gan no visām Ladām viena no labākajām) , jo krievu strādnieku instruments ir nevis atslēga bet pudele.

Draugs 19.janvāris 2017 15:29
1 3 Atbildēt

Tu joprojām dzīvo maldu pasaulē - kopš kāda laika AvtoVAZ visu nosaka Renault un baidos, ka līdz ar to prastjagas, kas skrūves iesita ar āmuru, nu jau būs atlaisti.

rt 20.janvāris 2017 12:51
0 0 Atbildēt

Kopš kāda laika AutoVAZ padzina galveno Renault spečuku no sava koncerna, jo nemācēja strādāt.

Daljnobojs 19.janvāris 2017 15:48
6 0 Atbildēt

Bija iespēja ar tādu izbraukt varu pateikt vienu - sūdīga DACIA krievu stilā, bet salīdzinot ar vecajiem TAZIEM liels solis uz priekšu

NAVE 19.janvāris 2017 19:22
0 0 Atbildēt

Dzeki,piekritu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti