"Opel" pārdošanas apmērs Baltijā pērn audzis par gandrīz 30% 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.februāris 2017 10:19

Vācu auto ražotājs "Opel" pērn Baltijā palielinājis pārdošanas apmērs par 29,6%, liecina kompānijas pārdošanas dati.

Visās trīs Baltijas valstīs pērn tika pārdots 2901 automobilis. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, tas ir 29,6% pieaugums.

Baltijā pirktākais "Opel" markas modelis pērn bija "Mokka X", tam seko "Astra" un "Corsa".

Pasaules mērogā "Opel" ir palielinājis pārdošanas rādītājus par 4%, un 18 no 22 valstīm pārdošanas rādītāji bija augstāki nekā iepriekšējā gadā, kopā pārdodot aptuveni 1,16 miljonus automobiļu.

Laika posmā no 2016. līdz 2020.gadam "Opel" plāno radīt 29 jaunus modeļus, no kuriem septiņi nāks klajā 2017.gadā, informē "Opel" pārstāvji. Trīs no šiem septiņiem modeļiem ir jaunās paaudzes "Insignia" flagmanis trīs virsbūvju variantos: piecdurvju sedans "Insignia Grand Sport", universālis "Insignia Sports Tourer" un krosovers "Insignia Country Tourer".

Uzņēmums arī prezentēs divus modeļus strauji augošajā krosoveru segmentā - "Crossland X" un "Grandland X". Pavasarī sāksies "Ampera-e" pārdošana, tomēr Baltiju tā vēl nesasniegs. 2017.gada modeļu ofensīva tiks noslēgta ar "Opel Vivaro" versiju.

 
Visi komentāri
 
experc 1.februāris 2017 10:53
2 2 Atbildēt

gribēju kādu jēlību uzrakstīt, bet laikam, paklusēšu. Opelis ir progresējis. Ja kādreiz sagribēšu nopirkt kaut kādu konservu bundžu, tad drīzāk pirkšu opeli, nevis vw, audī. Nemaz nerunājot par tādiem "šedevriem" kā reno, nissan, mazda u.c sūdiem.

Abavnieks 1.februāris 2017 11:41
2 4 Atbildēt

Sakarīga kvalitāte par pieņemanu cenu. Līdzvērtīgi aprīkota Opel cena ir vismaz par 20-30% zemāka kā tā saucamo "premium" marku auto. "Insignia" komforts ir līdzvērtīgs kā dārgajiem auto, dizains gan ir gaumes lieta.

Abavnieks 1.februāris 2017 11:45
6 0 Atbildēt

Ja nemaldos, tad policijai pārdeva ap 700 auto. Tatad ap 20% no visu pārdoto Opel skaita. Tad bez policijas pieaugums labi ja 10%!

Pēteris 1.februāris 2017 13:26
0 0 Atbildēt

"Opel" gan ir "Generl Motors", kas ir jeņķis. Stāsta, ka Opel ir labojies, bet pašiem vāciešiem, ne imigrantiem, pie sirds neiet, viena vienīga iemesla dēļ, Antverpenes rūpnīcas slēgšana, un tai sekojošo Bohumas rūpnīcas slēgšana, kas izraisīja līdzīgu efektu, jeb boikotu kā Maksimas gadījumā . Bohumas rūpnīcas slēgšana, bija kā "Liepājas Metalurga" krahs, tā jau bezdarba mocītājā pilsētā.

Abavnieks 1.februāris 2017 14:11
0 0 Atbildēt

Nu jau, nu jau! Opel ir 4 vietā Eiropā, vācieši tikai WV pērk vairāk ka Opel!

Pēteris 1.februāris 2017 14:54
0 0 Atbildēt

Eiropa un Vācija nav viens un tas pats. Mercedes C klase tiek pārdots vairāk par Astru, AUDI vairāk kā Opel kopā, nerunājot par VW kas opeli 5 x apsteidz, jeb uz vienu opeli tiek nopirkti 5 VW.

Lētie Chevroleti ir tie paši Daewoo, Koreja. Kīnā uzrāvās šibpotrebs, ne biznesa klase. Kāda starpība kura vieta, ja 1. ir neaizsniedzama. Pirmajam 800 t. otrajam knapi 140 t. un tas vienas valsts ietvaros. Starpību jūti.

14.20 1.februāris 2017 14:27
0 0 Atbildēt

tev vajadzētu zināt arī, ka GM motors neļāva Opel iet Ķīnas tirgū, kur visas citas markas (kam vien nav slinkums) uzvārās, ka maz neliekas. Labi vismaz, ka aizvāca savus lētos Chevrolet no Eiropas tirgus, tādēļ Opel patiešām iet labāk

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti