Audi Q2 iegūst zelta apbalvojumu Vācijas Dizaina balvā 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Audi PR | 16.februāris 2017 15:10

Jaunais Audi Q2 spēkrats, kas Latvijas tirgū pieejams kopš 2016.gada septembra, ieguvis zelta apbalvojumu prestižajā Vācijas Dizaina balvu konkursā.

Apbalvošanas ceremonijā Frankfurtē līdz šim tirgū mazākais, kompaktās klases apvidus auto atzīts par labāko kategorijā “Lielisks produkta dizains – transports”.

“Audi Q2 pārsteidz ar jaunu un mūsdienīgu dizainu, kas nav vienkārši samazināta jau redzēto zīmola lielāko modeļu versija,” atzīst žūrija. Jaunais kompaktās klases apvidus auto apvieno progresīvu dizainu un augstu funkcionalitāti, esot pietiekami ietilpīgs un, tajā pašā laikā piedāvājot vadītājam komfortablu un jaudīgu braukšanu kā pilsētā, tā arī ārpus tās. Konkursa žūrija atzīst, ka Audi Q2 automobilim ir visas iespējas kļūt par savas klases līderi, nosakot jaunākās autobūves tendences.

Audi Q2 dizains viennozīmīgi ir jauns pavērsiens zīmola piedāvājumā. Priekšpusē spēcīgu tēlu rada režģa dizaina forma, kas ir augstu novietots un izveidots astoņstūra formā, kā arī lielās gaisa ieplūdes atveres. Jo īpaši skatienus piesaista zemais jumts, kas laideni saplūst ar C statņiem un to šķērspaneļiem citā krāsā, tādējādi izceļot Audi Q2 sportiskumu. Raugoties no sāniem, sevišķi pievilcīga ir augstā pleca līnija, tāpat arī ieliektās sānvirsmas durvju zonā, kas izceļ riteņu arkas un kompaktā SUV quattro raksturu.

Neskatoties uz Audi Q2 kompaktajiem ārējiem izmēriem, automobiļa pasažieri var baudīt plašo salonu ne vien priekšējos sēdekļos, bet arī aizmugurē, neraizējoties par jumta augstumu un vietu kājām. Konkursa žūrija kā izcilu modeļa dizaina risinājumu atzīmē arī Q2 salona apgaismojumu. LED gaismas līnijas izgaismo skulpturāli veidoto apdari instrumentu paneļa priekšā un ceļgalu balstus ar viendabīgu gaismu. Klientiem pieejams salona izgaismojums 10 dažādās krāsās.

Pirmie Audi Q2 modeļi uz Baltijas ceļiem parādījās jau novembrī. Automobiļa standarta aprīkojuma cena Latvijas Audi dīleru salonos ir sākot no 24 000* eiro, savukārt sporta modeļa cena – sākot no 26 070* eiro.

Vācijas Dizaina Padomes organizētā balva ir viens no prestižākajiem apbalvojumiem dizaina jomā. Vācijas Dizaina balvā starptautiskā žūrija atzinību piešķir inovatīviem produktiem un projektiem, kas gūst jaunus panākumus dizaina jomā kā Vācijā, tā arī starptautiski.

 
Visi komentāri
 
es 16.februāris 2017 15:40
1 2 Atbildēt

Vācu Dizaina balva pati vāciskākā Dizaina balva pasaulē.

Dorši vien bija pieteikts arī kautkas stilīgs un negarlaicīgs, bet tas nebija vācu....

Abavnieks 16.februāris 2017 16:11
1 1 Atbildēt

Kompaktklases līderis cenas ziņā? Neapšaubāmi, labs dizains ir dārgs! Bet izskats ir gaumes lieta, vienam patīk māte, otram meita, bet trešam kleita!

viencexperc 16.februāris 2017 18:02
0 0 Atbildēt

kurš cits sunim asti cels, ja ne pats.

Bils 16.februāris 2017 19:53
3 1 Atbildēt

"..LED gaismas līnijas izgaismo....un ceļgalu balstus ar viendabīgu gaismu."

Kas ir ceļgalu balsti?

Vai kaut kas no Kamasutras priekš šī auto speciāli aprīkotā aizmugurējā beņķa?

viencexperc 20.februāris 2017 14:06
0 0 Atbildēt

Vācieši ievēroja, ka Q2 ir skaistāks gan par q7, gan Q5, gan par A6, A4, A8....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti