Uzsāk jaunās Ford Fiesta ražošanu (+ video; foto) 11

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.maijs 2017 7:15

Ford rūpnīcā Vācijas pilsētā Ķelnē uzsākta mazauto Fiesta astotās paaudzes modeļa ražošana. Dīleru centros šobrīd Eiropas visvairāk pirktais auto nonāks jūlija sākumā un bāzes versijā maksās no 12 950 eiro.

Savā astotajā paaudzē Fiesta tiks piedāvāta pavisam astoņās komplektācijās. Sākumā tās būs trīs populārākās: Trend, Cool&Connect un Titanium. Rudenī tām pievienosies sportiskā ST-Line un luksusa Vignale, bet 2018.gada pavasarī sekos krosovera modifikācija Active un īpaši sportiskā komplektācija ST.

Ford Fiesta Trend būs aprīkota ar 70 Zs benzīna motoru. Rūpnīcas komplektā būs elektriski paceļami logi priekšējām durvīm, centrālā atlēga ar tālvadību, distances bagāžas nodalījuma atslēgšana, My-Key atslēgu sistēma ar individuāli ieprogrammējamu otro atslēgu, kruīzkontrole, elektriski regulējami un apsildāmi spoguļi ar integrētiem virzienrādītājiem. Aprīkojumu papildina seši gaisa drošības spilveni, ESP stabilitātes programma ar kalnā uzbraukšanas palīgsistēmu, joslas pārkāpšanas brīdinājums.

Nākamā komplektācija Cool&Connect, kas kombinācijā ar 1,1 litru trīscilindru benzīna dzinēju maksās vismaz 14 900 eiro, papildu jau nosauktajam pievieno manuālo klimatkontroles sistēmu, ar balsi vadāmu Ford Sync 3 multimediju sistēmu komplektā ar Bluetooth un 6,5 collu skārienjutīgu ekrānu, elektriski nolokāmus sānu spoguļus, kam ir apkārtnes izgaismošanas funkcija, parkošanās sensorus aizmugurē, kā arī miglas lukturus ar līkumu izgaismošanas funkciju.

Topversija Titanium, ko iepriekšējā paaudzē izvēlējās gandrīz 50 procenti Fiesta pircēju, būs aprīkota ar 16 collu riteņu diskiem 10 spieķu dizainā, sporta sēdekļiem priekšā, LED dienasgaitas lukturiem un LED aizmugures lukturiem, ādas apdares sporta stūri un ātrumpārslēgu, manuālo klimata iekārtu, ar balsi vadāmu Ford Sync 3 multimediju sistēmu, miglas lukturiem ar līkumu izgaismošanas funkciju.  

Titanium komplektācija (vismaz EUR 17 050) pieejama ar 85 Zs jaudīgu 1,1 litru trīscilindru benzīna motoru, 125 Zs jaudīgu 1,0 litru Ecoboost turbo motoru vai 1,5 litru turbo dīzeli, kas attīsta 120 Zs.

Ford atklāj, ka jaunā modeļa izstrādē ieguldījis 293 miljonus eiro.

Ford Fiesta Titanium

Ford Fiesta ST Line

Ford Fiesta Vignale

Ford Fiesta Vignale

Ford Fiesta Vignale

Ford Fiesta

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 17.maijs 2017 10:03
3 4 Atbildēt

Kas vēl eiropas nabagiem vairāk vajadzīgs?

p.s.

mēs redzam, ka rūpnīcas komplektācijā ir labāk aprīkots par "prēmiumu" audī, jeb strādnieku sapni.

asd 17.maijs 2017 13:22
2 1 Atbildēt

Šitajam jau no rūpnīcas nāk iebūvēta Krown T-40 izsmidzināšanas sistēma.

I 17.maijs 2017 15:03
2 1 Atbildēt

Golfs ir citas klases un cenas kategorijas mašīna, Fiesta ar Polo var sacensties

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti