Dabasgāzes Škoda Octavia iegūst par 20 Zs vairāk 14

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 10.februāris 2019 12:00

Škoda pievienojusi Octavia piedāvājumam jaunu versiju – universālu 1,5 TSI G-Tec ar jaunu un jaudīgāku dabasgāzes motoru.

Jaunā versija, kas pieejama vienīgi universāla modelim Active, Ambition un Style komplektācijās, aprīkota ar 1,5 litru motoru, kas attīsta 130 ZS – par 20 Zs vairāk nekā līdz šim. Ražotājs norādījis, ka CNG režīmā (Compressed Natural Gas) universāls var veikt aptuveni 480 km, bet 11,8 litru lielā degvielas tvertne paredzēta, lai nodrošinātu mobilitāti tur, kur CNG uzpildes stacijas nav pieejamas.  

Vācijas tirgū Škoda Octavia Combi G-Tec, kas jau bāzes versijā komplektēta ar septiņu pakāpju DSG divsajūgu transmisiju, maksā vismaz 26 150 eiro.

Čehu kompānijas piedāvājumā ir vēl viens dabasgāzes modelis – mazauto Citigo 1,0 TSI G-Tec. Lai to iegādātos, jārēķinās ar vismaz 12 720 eiro.

 

 

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
msh 10.februāris 2019 13:01
2 0 Atbildēt

Tāpat švaki, būtu interesanti uzzināt, kāpēc. Visādu turbiķu, kas sagāzēti ar LPG, jaudu diezgan bieži pat var celt tālāk nekā uz benzīna - interesanti kāpēc te fofāgens tā knapinās, neticu ka ar CNG būtu savādāk.

raimondsm 10.februāris 2019 15:07
1 0 Atbildēt

Gan jau taupa flagmanim. Uzliks tam maināmas kompresijas motoru un būs.

www.cngchat.com/forum/forum/c...-ratio-for-cng

msh 10.februāris 2019 20:29
1 1 Atbildēt

Nu bet protams - kāpēc lai vācu ražotājs izlaistu modeli koncentrētu uz poliju un baltiju?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti