Toyota Camry Hybrid - Latvijas tirgū no 2021.gada maija (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Toyota | 24.novembris 2020 13:12

Toyota Camry ir ieguvis neskaitāmas balvas un atzinības kopš nonākšanas tirdzniecībā 1982. gadā. Šis modelis tiek piedāvāts vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē, pārdošanas apjomiem sasniedzot vairāk nekā 19 miljonus vienību.

Katru gadu realizācijai pārsniedzot 700 tūkstošus eksemplāru, Camry joprojām ir vispieprasītākais lielās klases sedans pasaulē. Iecienīts sava dizaina, komforta, drošības un hibrīda tehnoloģiju dēļ, jau tā konkurētspējīgais Camry piedāvājums ir pilnveidots ar sportiskāku dizainu un uzlabotām tehnoloģijām.

Saglabājot visas būtiskās pamatvērtības, kas to padarījušas populāru, modernizētais Camry Hybrid ir ar apveltīts elegantāku un sportiskāku dizainu, kā arī jauna dizaina 17 un 18 collu riteņu diskiem un jauniem virsbūves krāsojuma toņu variantiem.

Savukārt interjers, kas guvis atzinību par komfortu, ietilpību un plašo telpu aizmugurējiem pasažieriem, ir uzlabots ar jauniem apdares materiāliem un to krāsu variantiem, kā arī jaunu un lielāku 9 collu multimediju sistēmas ekrānu.

Jaunā Toyota Safety Sense pakotne ietver plaša spektra visjaunākās drošības sistēmas, modernizēto Camry Hybrid padarot drošāku nekā jebkad agrāk.

Vēl elegantāks un sportiskāks eksterjera dizains

Jaunā Camry Hybrid priekšdaļa ir modernizēta ar jauna dizaina priekšējo buferi, kā arī augšējo un apakšējo dekoratīvo režģi, piešķirot papildu sportiskumu, augstāku prestižu un automobili vizuāli paplatinot.

Apakšējais režģis ir padarīts platāks, kas automobilim piešķir dinamiskāku veidolu un izceļ tā graciozo stāju.

Papildu izsmalcinātību jaunajam Camry Hybrid piešķir jaunais un elegantais virsbūves krāsojuma tonis “Deep Metal Grey”.

Uzlabota multimediju sistēma un apdares materiāli

Modernizētā interjera centrālajā konsolē ir jauns 9” skārienjutīgs ekrāns, kas ir novietots augstāk nekā agrāk, lai atvieglotu tā redzamību un lietošanu.

Ap ekrānu joprojām ir mehāniskie taustiņi, kas atvieglo svarīgāko funkciju vadību braukšanas laikā. Savukārt uzlabotās multimediju sistēmas programmatūra darbojas ātrāk, un skārienjutīgais ekrāns ir vēl atsaucīgāks. Sistēmai ir gan “Apple CarPlay”, gan “Android Auto” saskarne viedtālruņa integrācijai.

Pievienojot vēl vienu izsmalcinātības un prestiža akcentu, instrumentu paneļa, konsoles un durvju slēdžu paneļu apdare tagad tiek piedāvāta divos no jauna izstrādātos variantos: Black Engineered Wood un Titanium Line Pattern.

Pilnveidotas Toyota drošības sistēmas

Modernizētais Camry Hybrid ir aprīkots ar visjaunāko Toyota Safety Sense versiju – tā apvieno dažādas aktīvās drošības tehnoloģijas, kas paredzētas, lai novērstu vai mazinātu negadījuma riskus dažādās ceļu satiksmes situācijās.

Ar dažādām jaunām funkcijām ir papildināta “Pre-Collision System” (PCS) sistēma. Dienasgaismas laikā tā atpazīst pretimbraucošos transportlīdzekļus. Tāpat automobilim ir piestūrēšanas sistēma ekstrēmos gadījumos (ESA) un braukšanas asistents krustojumos. Šī sistēma brīdina un automātiski nobremzē automobili, ja autovadītājs mēģina nogriezties pa labi vai pa kreisi, bet tajā pašā laikā pretī brauc cits transportlīdzeklis vai arī gājējs šķērso brauktuvi.

Vēl autovadītājam asistē un papildu drošību sniedz adaptīvā kruīza kontrole (ACC), kas apvienota ar ceļa zīmju atpazīšanas sistēmu (RSA). Tādējādi kruīza kontrole viegli adaptē ātrumu tam, kāds ir atļauts attiecīgajā ceļa posmā, kā arī pagriezienos pati samazina braukšanas ātrumu.

Braukšanas joslu asistents (LTA) ir sistēma, kas automobili notur braukšanas joslā un pielieto korekciju stūres sistēmā, ja pamana risku izbraukšanai no attiecīgās joslas. Uzlabojumi LTA sistēmā ir vēl precīzāka joslu atpazīšana, ātrāka aktivizācija pēc joslas maiņas, kā arī lielāks stūres korekcijas leņķis sānvēja gadījumā, tostarp apdzenot lielus kravas automobiļus. Tāpat joslu asistents tagad laicīgāk pamana ceļa līkumu priekšā, kā arī pielieto lielāku spēku stūres leņķa korekcijai, lai LTA būtu aktīvs arī pie lielāka braukšanas ātruma.

Baltijas tirgū modernizētais Camry Hybrid nonāks 2021. gada maijā.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 25.novembris 2020 9:51
2 2 Atbildēt

KonZervbundžas otrais uznāciens.Tie apaļie caurumi pie ātrumkloķa pelnījuši vismaz šNobēļa prēmiju,ne tikai ka vienkāršu balvu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti