UAZ nākotnes „Buhanka” - pasažieru variants (+ FOTO) 14

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/uazrussia

iAuto | 19.februāris 2021 12:26

UAZ -452 gandrīz nemainīgā izskatā tiek ražots kopš 1963.gada. Uļjanovskas rūpnīca beidzot būtu gatava radikālākām pārmaiņām, taču tās vēl tikai uz papīra.

UAZ atklājis vēl vienu modeļa UAZ-452 Buhanka nākotnes ieceri, šoreiz publicējot furgoniņa pasažieru versiju. Diemžēl, tāpat kā agrāk piedāvātie kravas furgona attēli, arī jaunākais piedāvājums ir tikai dizainera Andreja Davidova fantāzijas auglis.

Tajā pašā laikā UAZ šo projektu vērtē visai augstu un jau otro reizi vēršas pie markas entuziastiem lūdzot novērtēt jaunās Buhanka izskatu.

Davidova radītajam konceptam ir šauri LED lukturi, jumta bagāžnieks, lieli sānu spoguļi, plata riteņu bāze, metāla aizsarguzlikas uz priekšējā bufera un rupja protektora riepas.

Vējstikla apakšā redzams uzraksts Buhanka, bet uz riteņiem – CCCP 100, kas esot dizainera veltījums vairs neeksistējošās PSRS simtgadei.

Komentētāju viedokļi par neesošo Buhanka nebija viennozīmīgi - vieni slavēja jauno furgona dizainu, bet citi norādīja uz konstrukcijas kļūdām: bīdāmām durvīm, ko traucētu riteņu arkas, zemajiem kabīnes griestiem un uz augšu atveramām bagāžas nodalījuma durvīm, kas varētu izrādīties pārāk smagas.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 19.februāris 2021 13:54
15 3 Atbildēt

Tā nav nākotne, bet tikai viena žmurika fantāzijas par tēmu. Tas pat nav koncepts.

reku 19.februāris 2021 15:23
12 2 Atbildēt

Votvot,krieviem bildìtes ir ļoti smukas bet dzìvè tàlàk par nivu un lada kà netiek tà netiek.Mesto prokļatoje teica vàcu inźenieris kad merša vietà pa vàrtiem izripoja lada.

WALA 19.februāris 2021 12:41
7 2 Atbildēt

Principā būtu baigi labs aparāts bezceļiem, un sānu druvju atvēršnas furunitūru var uztaisīt kādu vajag - pat tādu kas atvērsies "trijstūrī" prom no riteņiem. Vienīgi šāda izmēra ratiem tomēr būtu labi lielākas riteņu arkas, lai drošāk škērsām grāvjiem utml. šķēršļiem brauktu.

Tik tas ka tas CCCP mantojuma kantoris nekad neko jēdzīgu un puslīdz izturīgu nav uzražojis ... tikai lētums ir bijis tā visa priekšrocība ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti