Toyota apbalvojusi labākos dīlercentrus Eiropā, atzinība arī Amserv Motors

 

Foto: Publicitātes attēls

Toyota | 27.aprīlis 2021 16:23

Toyota ir apbalvojusi 44 labākos dīlercentrus Eiropā par neaizmirstamu un izcilu klientu apkalpošanu. Latvijā šo atzinību izpelnījies Amserv Motors.

Katru gadu par šo balvu sacenšas vairāk nekā 2500 Eiropas Toyota dīlercentru, un par uzvarētājiem kļūst tie, kuri visaugstākajā līmenī demonstrējuši izcilību Toyota pieejā “Klients vispirms”.

“Ichiban” japāņu valodā nozīmē “numur viens”. Tāpat dēvē arī prestižo balvu, ko Toyota Motor Europe (TME) piešķir katram no tiem Toyota dīlercentriem, kuri nodrošinājuši visaugstāko klientu apkalpošanas līmeni.

“Šie 44 Toyota dīlercentri ir mūsu šāgada “labākie mazumtirgotāji pilsētā ” un tiek apbalvoti par to fantastiskajiem centieniem ceļā uz milzīgajiem sasniegumiem. Šajos izaicinājumu pilnajos laikos viņi pastāvīgi atbalstīja mūsu klientus, nodrošinot viņiem izcilu servisu un apkalpošanas pieredzi. Covid-19 kontekstā viņi arī demonstrēja apņēmību palīdzēt sabiedrībai, palīdzot frontes līnijas varoņiem. Viņi ātri pielāgojās un ieviesa jaunus veidus, kā strādāt un mijiedarboties ar klientiem, koncentrējoties uz cilvēcīgu saskarsmi gan fiziskajā, gan digitālajā vidē,” teic TME viceprezidents pārdošanas, mārketinga un klientu servisa jomā Didjē Gambārs.

Šāgada Ichiban apbalvošanas ceremonija virtuāli norisināsies 10. jūnijā, 44 labākajiem Toyota dīlercentriem pieslēdzoties TME galvenajam birojam Briselē. Tam esot vienam no svarīgākajiem notikumiem Toyota kalendārā, apbalvošanā piedalīsies Toyota Motor Europe prezidents un izpilddirektors Mets Harisons.

“Toyota mazumtirgotāji ir mūsu galvenie partneri un zīmola vēstneši, un mēs turpināsim strādāt kopā kā viena komanda, lai mūsu izaicinājumus pārvērstu iespējās. Neaizmirstamas klientu apkalpošanas pieredzes radīšana ir mūsu kompānijas misijas Beyond Zero pīlārs, un mums jāturpina strādāt kopā ar mazumtirgotājiem, stiprinot klientu ilgtermiņa piesaisti zīmolam, lai tā kļūtu par veiksmīgu mobilitātes uzņēmumu,” komentējot Toyota mazumtirgotāju ārkārtīgi nozīmīgo lomu zīmola produktu izplatīšanas biznesā, teic M. Harisons.

Katrs Ichiban balvas ieguvējs jau ir saņēmis trofeju un apsveikuma vēstuli no M. Harisona.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti