Modernizētā BMW X3 attēli jau internetā 4

 

Foto: Ekrānbilde no Autonews.ru

iAuto | 14.maijs 2021 14:12

Vairāki auto jaunumiem veltītie interneta izdevumi publicējuši modernizētā BMW X3 attēlus apsteidzot ražotāju, kas sava jaunuma pirmizrādi bija iecerējis nedaudz vēlāk.

Kopš šodienas globālajā tīmeklī rotē modernizētā BMW X3 attēli, kas esot iegūti no Ķīnas Rūpniecības un informāciju tehnoloģiju ministrijas mājaslapas un, lai gan šis modelis paredzēts iekšējam tirgum, eksperti uzsver ka citiem tirgiem paredzētais X3 no Ķīnas versijas daudz neatšķirsies.

Modernizēto X3 var atpazīt pēc „kopā sapludinātās” radiatora restes un no tās atdalītajiem lukturiem. Priekšējie lukturi savu dizainu izmainījuši minimāli, bet aizmugurē tas manāms labāk, pateicoties melnajiem ietvariem. Vēl zīmīgo detaļu skaitā zemāk novietotie atstarotāji, vertikāli gaisa izvadi (tie neesot īsti) un sešstūraini izplūdes sistēmas uzgaļi, kas nomainījuši iepriekš izmantotās apaļās „trubas”.

Interjera attēlu vēl nav, tomēr paredzams, ka tajā notiks nozīmīgākas izmaiņas – sagaidāms ka vadītājs un pasažieri varēs baudīt priekšrocības, ko sniedz jaunākās paaudzes iDrive informācijas un izklaides komplekss.

Modernizētā BMW X3 pirmizrāde notiks jūlijā. Reizē ar X3 pie restailinga tika arī elektriskais iX3 bet tuvāk gada beigām vai 2022.gada sākumā tiks parādīts sportiskais modelis X3 M.

 
Visi komentāri
 
Eu 14.maijs 2021 16:54
1 1 Atbildēt

Kur lielās nāsis?

viencexperc 15.maijs 2021 11:46
1 4 Atbildēt

To sauc par dibenu.

To loham 15.maijs 2021 16:55
6 0 Atbildēt

Tavu seju sauc par dibenu...

msh 15.maijs 2021 23:24
2 0 Atbildēt

Ko tu saki par šito mašīnu? 88 gadi, ja kas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti